Home / IZA KULISA / ŠOKANTNA ISPOVEST ŠPIJUNA IZ „SAS“ JEDINICE: Britanci priznali da su tajno bili u Srebrenici- UBIJALI SU I STRELJALI.. (VIDEO)

ŠOKANTNA ISPOVEST ŠPIJUNA IZ „SAS“ JEDINICE: Britanci priznali da su tajno bili u Srebrenici- UBIJALI SU I STRELJALI.. (VIDEO)

Posle šokantnih stranica iz holandskih izveštaja o tajnom učešću britanskih SAS jedinica u Srebrenici posle oslobođenja (ili kako oni kažu „pada“) tog grada, otkrivamo i svedočenje jednog od tih britanskih specijalaca za „The Sunday Times“ iz jula 2000. godine.

Prema svedočenju britanskog specijalca iz SAS jedinice, koji je želeo da ostane anoniman, pa se u tekstu „The Sunday Times“  koristi pseudonim Nik Kamerun, zadatak njihove jedinice je bio da pošalje koordinate za NATO napad na snage Vojske Republike Srpske i da obavlja druge špijunske poslove.

– Naš prioritet je bio da sakupljamo informacije – priznaje Kamerun.

U tekstu Kamerun optužuje UN da su dozvolile „masakr“ u Srebrenici („UN su u potpunosti izdale te ljude“) i izražava svoju bes zbog toga što nisu izvršile napade na srpske položaje.

– Nije bilo ničega. Čekali smo i čekali – rekao je Kameron.

Kamerun kaže i da se sastao sa Naserom Orićem, te priznaje da ga je brazilski posmatrač iz UN optužio da pravi zaveru sa muslimanima, na šta mu je britanski špijun rekao da „odj*be“.

Kada je video da su Srbi ušli u Srebrenicu i da NATO neće reagovati, britanski sasovac i špijun kaže da se zapitao „Jeb*te, kako da se izvučem iz ovoga?“.

Osim što su muslimani u Srebrenici redovno kršili rezoluciji o Srebrenici kao demilitarizovanoj zoni, sada je očigledno da su im u tome pomagali, ne samo UN, već i tajni britanski specijalci.

Ipak, najvažnije pitanje je da li su britanski specijalci iz SAS jedinica imali samo ovu funkciju ili su učestovali i u streljanju muslimana posle oslobođenja grada.

– Šta su oni inače radili tamo, a ne može da se okrije koja je jedinica streljala na četiri lokacije: Orahovac, Branjevo, Dom kulture Pilica i Korluk. A, za petu lokaciju se zna tu je bilo osam pripadnika desetog diverzanskog odreda, jedan je oslobođen. Oni su procesuirani. Za ove četiri lokacije nikako ne može da se otkrije ko je – kaže predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj.

O prisustvu britanskih SAS jedinica piše i „The Gardian“, u tekstu pod naslovom „Srebrenica: the search for a terrible truth goes on“.

Velika Britanija možda najviše od svih zemalja pomaže ekstremističkim muslimanima u širenju mita o navodnom genocidu u Srebrenici, bili su inicijatori rezolucije na tu temu, a o svojoj prljavoj ulozi vlasti u VB mudro ćute.

Check Also

TAJNI DOGOVOR VLADARA SVETA UZDRMAĆE PLANETU: ŠEST VODEĆIH SVETSKIH BANAKA PUŠTA NOVU SVETSKU VALUTU

Šest centralnih banaka su se urotile jedna s drugom kako bi stvorile jedinstvenu svetsku valutu …