Home / IZA KULISA / SRBIN KUPIO KUĆU I POČEO DA JE RENOVIRA , A ONDA JE U ZAZIDANOJ VREMENSKOJ KAPSULI U ZIDU PRONAŠAO PROROČANSKO PISMO…

SRBIN KUPIO KUĆU I POČEO DA JE RENOVIRA , A ONDA JE U ZAZIDANOJ VREMENSKOJ KAPSULI U ZIDU PRONAŠAO PROROČANSKO PISMO…

apokalipsa- armagedon- kraj- sveta

Greg Vilkinson je napisao svoje predviđanje u budućnosti i zazidao ga u svoju kuću u Sidneju pre 22 godine. Pismo je tokom renoviranja pronašao lokalni trgovac Saša Ilić i podelio ga na svom Fejbuk profilu”

On je opisao trenutnu sitauciju u svetu, a potom i kako on predviđa budućnost.

“Zdravo, ko god da si.

Ovo pismo je zazidano na Uskrs 15. aprila 1995. godine, tako dobar dan za renoviranje. Mislio sam da pre nego što završim poslednju sobu ostavim “vremensku kapsulu”, uz pretpostavku da zid niko neće dirati 50-80 godina, osim ako se pre toga ne sruši.

Kupili smo ovu kuću 1989. godine za 170.000 dolara, bila je nenaseljiva i sve je moralo da se renovira. Uz pismo ostavljam i fotografiju na kojoj smo supruga Roslin Grin i ja, na dan venčanja. Ros je trenutno trudna i očekujemo sina!

Toliko o nama, evo nekih činjenica o današnjem životu:

Hleb – 2.25 dolara, mleko 1,25, dnevne novine 1,20, karton piva 1,20, litar goriva 0,68 dolara”

On se osvrnuo na politiku, opisao premijera, a onda i objasnio gde je pismo otkucao, uz karakteristike računara.

“Trenutno su svi na internetu! Zarazilo je sve, svaki čovek želi da surfuje. Molim vas recite mi da je ovo izumrlo”, navodi Greg.

On dalje dodaje da u većini kuća svi rade, a decu odgajaju dadilje, uglavnom su svi materijalisti i teže ka sovjoj slobodi.

“Ros predviđa da ćete ovo pismo čitati 2020. godine, a ja mislim da će to ipak biti oko 2060. Mislim da će se porodice vratiti u sistem kada će raditi samo jedan roditelj, dok će drugi voditi računa o deci. Ovo će doprineti manje materijalističkom društvu sa više druženja.

Islam će biti veliki sledeći problem, koji će uvući veliki deo sveta u “sveti rat”. Svaka strana veruje da je više religiozna i više u pravu od druge.

Ovaj rat će trajati veoma dugo, sve dok neko ne pobedi (što je nemoguće) ili dok obe strane ne shvate da ako je to ono što njihov Bog želi, verovatno ih ima više.

Kina će biti poludemokratska, rastuća sila, a Amerika će biti najveći trgovinski partner”, zaključuje Greg.

Check Also

SNIMAK KINESKOG ROVERA BUDI JEZU: NA TAMNOJ STRANI MESECA NLO BAZA?! (FOTO)

Ukoliko sve bude išlo po planu, svetska javnost uskoro bi trebalo da dobije povratnu informaciju …