Home / IZA KULISA / STRAVIČNE INFORMACIJE KOJE MEDIJI PREĆUTKUJU: NOVIM ZAKONOM OD PROŠLE NEDELJE, GRAĐANIMA EVROPE JE ODUZETA SLOBODA!

STRAVIČNE INFORMACIJE KOJE MEDIJI PREĆUTKUJU: NOVIM ZAKONOM OD PROŠLE NEDELJE, GRAĐANIMA EVROPE JE ODUZETA SLOBODA!

Pre nedelju dana je francusko Veće izglasalo revolucionaran zakon za Francusku ali i za celu Evropu. Iako su svi, francuski, italijanski, nemački i britanski mediji brujali o ovom totalitarnom poduhvatu jedne zemlje članice, navodno demokratske Evrope, hrvatski mediji predvođeni masonskim pionima, Hrvatima nisu dali niti najosnovnije informacije o zbivanjima unutar ove đavolske tvorevine koja u ovom trenutku radi na porobljavanju sopstvenog čovečanstva, a čiji smo mi nažalost, pokorni sluge.
piramida- francuska- pariz

U Francuskoj je naime, izglasan zakon po kome je Evropska policija iznad prava svakog čoveka, čime je sloboda Evropljana naprosto zastrašujuće ugrožena. Tajne službe i policija bez ikakvog sudskog rešenja od prošle nedelje mogu nadzirati građane u svim smerovima, prisluškivati telefone, čitati mejlove, lokalizovati mobilne, tajno snimati i u stanove postavljati prislušne uređaje. Osim toga, po prvi put u istoriji francuske, najviše sudsko veće nema više pravo, kao što je to dosad bilo, odlučiti do kad će mere praćenja trajati. Dakle, svaki francuski i evropski građanin izručen je bez zadrške represivnim organima gonjenja i pre nego što o tome odluči zakonodvac.

Ovo grubo kršenje demokratske procedure za koje je glasalo 438 poslanika (samo 80 ih je bilo protiv i 42 uzdržana) događaj je bez presedana u novijoj evropskoj istoriji i stoga vrlo znakovito – možemo s pravom reći – u Evropi se ponovo vraća policijska država Richstaga. U zemljama komunizma su bar bili zadržani proforma zakonima o nadgledanju građana, ovde ni to. Kako to izgleda u praksi lepo nam pokazuje SAD koji godinama praktikuje represiju nad svojim građanima, poslednjim primerom od prošle nedelje kada su specijalci, naoružani do zuba uletili na imanje porodice sa desetoro dece u Kentakiju, bez ikakve najave ili papira, roditelje uhapsili, a decu razdvojili i podelili ko zna kome, jer niko ne zna di su. Sigurno si mislite kako su deca bila maltretirana ili nešto slično? Ne! Pravi razlog tome je to što je porodica preko facebook profila promovisala „jednostavan“ život sa mnogo dece, a koji uključuje sopstveni uzgoj povrća voća, mesa i mleka.

Zašto baš Francuska? Zemlja koja je prva, pre dvesta godina izdala Deklaraciju o pravima čoveka i tako utrla put novoj, sekularnoj Evropi ali i celom čovečanstvu? Je li to cionizam istoriji? Kako je nekad Deklaracija bila znakovita za sve kasnije slobodarske zemlje i ovaj najnoviji zakon može biti neverovatno znakovit za ostale zemlje Evrope! Je li Evropa „gradila kuću na pesku“? Prvobitni slogan deklaracije glasio je Liberte, egalite, fraternite ou la mort! Sloboda, jednakost, bratstvo ili smrt! Kasnije je ‘la mort izbačeno’ – ali prizvuk je ostao, ne samo zbog stravičnih pokolja razjarene rulje jer, smrt i sloboda su i ontološki povezani. Može biti samo sloboda ili ne- sloboda, odnosno- smrt slobode.

Ovaj najnoviji francuski zakon je upravo perverzija prvobitne Deklaracije, perverzija novije Evropske istorije i Charlie Hebdo nije slučajno izabran kao okidač u svemu. Redakcija je smeštena u sklopu kafane gde su rado nekad zalazili JPSartre i A.Camus. Camusov Sizif može biti slobodan samo ako uzljubi svoj kamen, dakle sloboda je čoveku samo u duhovnom smislu i ma koliko Camija levičari slavili kao svog on je intuitivno, kao veliki umetnik, poznavao istoriju kazne i greha.

Isus jednostavno kaže: Uzmi svoj krst i pođi sa mnom! Na žalost Evropa danas nema velikih ljudi, velikih mislilaca, Evropa je duhovno mrtva, genij Evrope preselio se u birokratske sobicka, u beskonačne hodnike gde Kafkin Jozef K. nikako da spere svoju „krivicu“. Ostaju samo pojedinačni glasovi pobune i neverice – kod ponekih advokata, udruženja za ljudska prava i glasa javnosti u novinama „Figaro“, gde jedan građanin komentira: „Više se ne štite prava građana, već se država štiti od građana.“ Organizacija za ljudska prava Human Rights Vatch dala je izjavu za javnost: Ključni nedostatak ovog zakona je ekspanzivna moć koja se daje premijeru (on kontroliše nadzornim sistemom), a koja uveliko prevazilazi zakone priznate u međunarodnim zakonima o pravu čoveka (ili čovečnosti). Samo to!

Nedostatak zakona – derogacija međunarodnih prava o pravima čoveka postaje samo nedostatak zakona i nikom ništa. Pod krinkom antiterorizma u nedostatku pravih terorista EU indirektno proglašava 500 miliona svojih građana teroristima i uvodi policijsko represivni režim na velika vrata: Stvara se jedinstveni EU- centar za špijunažu, ECTC koji će nadzirati sve tajne službe pojedinih članica i tako imati podatke o svim građanima EU – e na jednom mestu. Najnovija špijunska afera koja potresa Nemačku i preti ozbiljno zaljuljati verodostojnost Angele Merkel u očima javnosti upravo to i dokazuje.

Navodno je nemačka tajna služba po nalogu Amerike špijunirala strukture EU-e i Francuske, dok je istovremeno Amerika špijunirala Nemačku it. itd. Pred Nemačkom stoji zahtev da otvori svoje tajne kanale, dok s druge strane Americi nije ni na kraj pameti da potpišu „NO-Spai – Abkommen“ koji je gospođa Merkel obećala svom narodu nakon što su lani procurile informacije o prisluškivanju njenog telefona od strane Obamine administracije.

Ovih dana po nemačkim novinama kruže e-mailovi između Merkel i Obame u kojima se lepo vidi ko je šef a ko mali psić. Po prvi put se građani Nemačke otvoreno pitaju za koga radi gđa Merkel? Bez obzira na sve, čini se da se koristi sve i svako ko nešto znači u EU kako bi se sprovela Velika Agenda protiv čoveka – nacrt Novog svetskog poretka (da ne pominjemo zabranu upotrebe novčanica, dakle keša, koji se ubrzano širi Evropom) potpomognuta širenjem ekonomske krize, i sve većom bedom koja kuca na svačija vrata.

(Zrinka K., Dnevno hr)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …