Home / IZA KULISA / TOMISLAV KRESOVIĆ: IZRAEL NIKAD NIJE BIO PRIJATELJ SRBIJE (VIDEO)

TOMISLAV KRESOVIĆ: IZRAEL NIKAD NIJE BIO PRIJATELJ SRBIJE (VIDEO)

Politički analitičar i publicista Tomislav Kresović, komentarišući učešće izraelske avijacije na proslavi zločinačke akcije “Oluja”, tvrdi da Izrael nikada nije bio prijatelj Srbije.

Ruski ambasador govori da jer to bio poslovni ugovor. Čekajte o čemu se tu radi!? Da li onda Srbija treba da isporučuje oružje Hezbolahu? Srbija ima potpuno prava da isporučuje Palestini oružje pa da kaže mi prodajemo Palestincima oružje da se bore za svoju teritoriju protiv vas. To je poslovni ugovor, to je biznis. Srbija to neće uraditi, ne bi bilo ni poželjno.

Vidite , da su tih 6 aviona poslali Amerikance mi bi to razumeli jer su oni preko svojih struktura izboksovali akciju “Oluja” – objasnio je Kragović.

On je rekao da je i predsednik Izraela tokom poklonjenja u Jasenovcu ponovio Tuđmanove lažne tvrdnje da je u tom logoru ubijeno samo nekoliko desetina hiljada ljudi.

Kresović je govorio i o političkoj situaciji u Srbiji, pregovorima oko Kosova, nemoralu koji je zavladao među građanima i drugim aktuelnim temama.

Pogledajte video:

(Pravda)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …