Home / IZA KULISA / VAKCINE MENJAJU POL: PREDSEDNIČKI KANDIDAT SAD 2020. STAO UZ SRPSKU DOKTORKU U BORBI PROTIV VAKCINACIJE- ŠOKANTNA IZJAVA

VAKCINE MENJAJU POL: PREDSEDNIČKI KANDIDAT SAD 2020. STAO UZ SRPSKU DOKTORKU U BORBI PROTIV VAKCINACIJE- ŠOKANTNA IZJAVA

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država na predstojećim predsedničkim izborima 2020, prof. dr Kajl Kenli Kopitki, poslao pismo podrške dr Jovani Stojković.

Poštovana lekarska komoro,

Recenzirao sam izjave dr Jovane Stojković. Nakon što sam pregledao literaturu o dostupnim studijama, moji nalazi i zaključci su da su dobro utemeljene njene izjave u vezi toga da roditelji treba da imaju mogućnost da odbace vakcinaciju.

Ovde, u Sjedinjenim Američkim Državama, mi saznajemo da testiranja MMR vakcine i HPV vakcine nisu bila podvrgnuta stručnoj oceni, kao i da su podaci o njima pogrešno predstavljani.

Prema Nirnberškom kodeksu, građani svih nacija imaju pravo na medicinski postupak koji je u potpunosti proveren putem procesa objektivne stručne procene. Ovo nije bio slučaj sa MMR i HPV vakcinama.

Istorija se ponavlja. U Drugom svetskom ratu, u kom je moj otac služio na pacifičkom frontu, Srbi su korišćeni za medicinske i hemijske eksperimente. Pogrešnost ovih medicinskih i hemijskih testova je bila tako velika, i posle rata uspostavljen je Nirnberški kodeks. Nema sumnje da vas ovi u raju, koji su umrli u Drugom svetskom ratu od ovih nacističkih eksperimenata na srpskim herojima, gledaju i pitaju se kako možete da dozvolite da se Srbima ovakve stvari dešavaju danas.

Ova deca su nam data od velikog i voljenog Boga na nebu. Dužni smo Njemu, našem jedinom spasitelju, da dopustimo deci da mu dođu bez oštećenih umova i tela vakcinama koje nisu bezbedne, ni proverene.

Mnogi Srbi su patili pod Hitlerovom rukom. Prisiljavanje Srba na vakcinaciju neproverenim vakcinama podseća na postupke Hitlera. Nije li onda dovoljno Srba patilo? Zašto sada?

Celokupni proces testiranja vakcina u SAD je u razmatranju. Mlijarde dolara su u pitanju, kao i zdravlje miliona nevine dece u Sjedinjenim Američkim Državama, Srbiji i širom sveta.

Prisilna vakcinacija je oblik medicinske tiranije. Ona prelazi liniju Nirnberških kodeksa koji zahtevaju nezavisnu stručnu procenu, da bi se osigurala bezbednost i uspostavili odgovarajući protokoli bezbednosti. Dragocena i nevina deca u Srbiji nisu laboratorijski pacovi, niti su šahovski pijuni kojima se povlače potezi u igri smrtonosnih i prinudnih vakcina, kako bi pohlepne korporacije sticale profit. Jedno (1) od trideset četvoro (34) dece u Americi ima autizam; jedno (1) od dvadesetoro (20) ima epilepsiju; verujem da je ovo u direktnoj vezi sa MMR vakcinom.

Dozvolite mi da izvršim pregled onoga što je moje akademsko naučno istraživanje otkrilo kroz pregled literature (pregled literature je neophodan korak u pisanju disertacije). Došlo se do saznanja da MMR vakcina sadrži DNK ženskog abortiranog fetusa.

Kada se ova DNK ženskog abortiranog fetusa ubrizga u malo dete muškog pola, DNK abortiranog fetusa ženskog pola negativno utiče na razvoj DNK muškog deteta. Ovo pitanje “konfuzije pola” koje pogađa toliko malih dečaka, dovodi do toga da imaju nizak broj spermatozoida, a u nekim slučajevima i obrasce ponašanja u kojima žele operaciju promene svog pola kog im je sama priroda dala.

S najvećim poštovanjem vas pitam da li verujete da bi srpski knez Lazar, ili Miloš Obilić, ili kralj Marko, ili Karađorđe, podržali prinudnu vakcinaciju vakcinama koje nisu testirane, i koje neka istraživanja pokazuju da su opasne. Deca Srbije zaslužuju najbolje.

Nebesa nisu zapečaćena, niti Bog spava. Molim vas iz dubine mog poniznog srca da kleknete pored svog kreveta i kažete ovo Gospodu u molitvi.

Doktor Jovana Stojković je savremena srpska heroina koja brani decu Srbije od neproverenih i nebezbednih prinudnih vakcina tako što dozvoljava roditeljima da ih odbiju. Ona ne dozvoljava sebi da je “kupuju” velike međunarodne farmaceutske korporacije, jer ima ličnu etiku i iskrenu ljubav prema ljudima u Srbiji.

Vlada Sjedinjenih Američkih Država sada dozvoljava elektronske potpise, i da bi ovo moje pismo bilo brzo objavljeno, potpisujem ga mojim otkucanim imenom zajedno sa skromnim molitvama da će vam Bog otvoriti um da jasno vidite opasnosti ubrizgavanja neproverenih i dokazano nebezbednih vakcina u decu. I zaklinjem se Bogom da je moj potpis istinit.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molim Vas kontaktirajte me na:

810-424-0772 ili na:

[email protected]

kylekenleykopitke.com

presidentkopitke2016.info

kyle2020.com

S poštovanjem,

Kajl Kenli Kopitki, doktor javne administracije

(zivimzasrbiju.com)

Check Also

IZRAELSKI ISTORIČAR GIDEON GRAJF ŠOKIRAO SVET: OVO JE PRAVA ISTINA O ZLOČINIMA NAD SRBIMA U 2.SV. RATU

Pisac knjige “Jasenovac –Aušvic Balkana”, dr Gideon Grajf izjavio je da je u period od …