Home / IZA KULISA / VATIKAN I VITEZOVI MALTE: VLASNICI NAJVEČIH SVETSKIH BANAKA, KORPORACIJA, TAJNIH DRUŠTAVA.. (VIDEO)

VATIKAN I VITEZOVI MALTE: VLASNICI NAJVEČIH SVETSKIH BANAKA, KORPORACIJA, TAJNIH DRUŠTAVA.. (VIDEO)

vitezovi-malte-papa-vatikanVatikan i Vitezovi Malte: Vlasnici najvećih svetskih banaka, Korporacija, Tajnih društava

Katolička crkva je najveća financijska snaga, akumulator bogatstva i vlasnik nekretnina u postojanju svijeta; najveći posjednik materijalnih dobara od bilo koje druge jedinstvene institucije, korporacije, banke, gigantskog kartela, vlade ili država cijelog svijeta.

Papa , kao vidljivi vladar ovog golemog nemjerljivog bogatstva, je stoga najbogatiji pojedinac dvadesetog stoljeća. Nitko ne može realno procijeniti koliko je vrijedan u smislu milijardi dolara!

Ipak, licemjer je nedavno izjavio komentar o Occupy Wall Streetu, Occupy Together i ljudima koji prosvjeduju, što ga je pokazalo kao da brani jednakost svih – dok u isto vrijeme on i njegova korumpirana organizacija koja gomila bogatstvo dječjom trgovinom, zloupotrebom masa, držeći ih u neznanju i infiltrirajući se u narod, politiku, gospodarstvo, obrazovanje, i u još mnogo toga.

vatikan -crkva-drzava

Mnogi ljudi nisu shvatili da su Isusovci u stvari jedan od mnogih korumpiranih vjerskih redova zle organizacije poznata kao Katoličke crkve. Vatikan namjerno koristi različite nazive – staropravilo “podeli pa vladaj” – čine upravo to, da se infiltriraju u narode bez da će itko ikada biti u mogućnosti sastaviti sve delove slagalice zajedno i otkriti sve organizirane zločine koji su provedeni u svetu.

Pogledajte video:(knowledgeoftoday.org)

 

 

 

 

 

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …