Home / IZA KULISA / ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE: U EGIPTU SATELITIMA LOCIRANO 17 NEPOZNATIH PIRAMIDA ISPOD ZEMLJE (VIDEO)

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE: U EGIPTU SATELITIMA LOCIRANO 17 NEPOZNATIH PIRAMIDA ISPOD ZEMLJE (VIDEO)

Dosad ste već upoznati s piramidama u Egiptu. Ali, jeste li znali da postoje podzemne piramide i to baš na tlu Egipta?

Tim stručnjaka i arheologa su, putem satelita, infracrvenim zapisima otkrili 17 podzemnih piramida u Egiptu, preko 1000 grobnica i više od 3000 naselja, i to sve, ni više ni manje, već  ispod površine zemlje.

Skenirana oblast se zove Sahara, Egipat. Zaista fascinantno! Kako je moguće da jedan deo te stare civilizacije završi pod zemljom? Ruši li ovo otkriće dosadašnje teorije o egipatskoj civilizaciji, njihovom životu, stvaranju i razvijanju?

A tu se postavlja pitanje: “Jesu li naša moderna shvatanja o prošlosti uopšte, zaista pogrešna?”

Ovo je samo jedno područje u Egiptu koje je skenirano satelitom. Šta kriju ostala, zasad, neotkrivena područja?

Mnogo toga zakopanog ispod površine zemlje krije Egipat. Ova priča je veoma slična prethodnim pričama, jer se i ovde postavlja pitanje: “Da li je postojala naprednija civilizacija pre mnogo miliona godina?”

Ako se nastavi sa istraživanjem u Egiptu putem satelita, moguće je da celi sadašnji Egipat  zapravo skriva, možemo reći, novu-staru civilizaciju koja se nekada davno prostirala na ovoj teritoriji.

Znači li to da je vreme da promenimo istorijukoju danas znamo?  Možda. Jer ovo su veoma ozbiljna otkrića.

Egipatske vlasti su u početku istraživanja bile protiv korišćenja satelita, a sada planiraju tu tehnologiju koju trenutno koriste zadržati  za istraživanja u budućim godinama.

Satelit koji je skenirao područje u Egiptu, nalazio se na visini od 700 kilometara. Da li je vama zapanjujuće, da je u području Sahara otkriveno čak 3000 naselja, što je zaista neverovatan podatak? Koliko je ljudi tu nekada živelo?

Možemo postaviti još nekoliko stotina pitanja na ovo novo otkriće, ali još je rano da bismo saznali sve odgovore na njih. Godine istraživanja su pred nama, a nadamo se da će rezultati biti dostupni javnosti.

Nadamo se i da je ovo samo jedan od mnogih primera na našoj planeti gde će biti uočene podzemne piramide, naselja i ostale arhitektonske građevine. Zašto?

Pa smatramo da je vreme da saznamo istinu o našim dalekim precima. Oni su tada menjali svet, a mi se trudimo da ga danas promenimo na bolje, iako nam nikako ne uspeva.

Uspećemo promeniti budućnost samo ako sa sigurnošću saznamo pravu stranu prošlosti.

Check Also

KONAČNI DOKAZ: NAUČNIK POTVRDIO PRIČU BETI HIL DA JE BILA NA PLANETI VANZEMALJACA (VIDEO)

Beti i Barni Hil iz Portsmauta u Nju Hempširu, SAD, tvrdili su da su ih …