Home / IZA KULISA / „ZEMLJANI“, FILM KOJI SVETSKE KORPORACIJE I VLADE NE DOZVOLJAVAJU- DA LI IMATE HRABROSTI DA GA POGLEDATE?!- VIDEO

„ZEMLJANI“, FILM KOJI SVETSKE KORPORACIJE I VLADE NE DOZVOLJAVAJU- DA LI IMATE HRABROSTI DA GA POGLEDATE?!- VIDEO

Svi oni koji kažu za sebe da su ljubitelji životinja trebalo bi da pogledaju film „Zemljani“. Oni koji se interesuju kako funkcioniše svet u kome živimo i ko stoji iza napretka ljudske rase, ne smeju da okreću glavu od istine. Predstavljamo vam film koji velike korporacije i vlade ne bi volele da odgledate!

Earthlings- 500

Da bismo postali samosvesni pojedinci koji žive u 21.veku moramo se suočiti sa realnošću i izaći iz fabrikovanog sistema.

Film Zemljani (eng.Earthlings) je dokumentarni film višestruko nagrađivan na festivalima. Izašao je 2005. godine i prvenstveno je zamišljen je kao projekat podizanja svesti građana.

Zahvaljujući producentu, scenaristi i reditelju Shaunu Monson-u koji je počeo da istražuje sve aspekte životinjske eksploatacije i njihove povezanosti sa ljudima, ovaj film sadrži zbir snimaka koje su reditelju dostavili pojedinci i organizacije. Autentičnost snimaka je potvrđena dugotrajnim istraživačkim radom, a autor i sam apeluje na početku dela na javnost koja odbacuje istinu.

Originalnu muziku je komponovao Moby, a narator je holivudski glumac Joaquin Phoenix koji je dobio nagradu za humanitarni rad na ovom dokumentarcu.

Mi vas samo možemo zamoliti da film odgledate do kraja. Scene su jezive, uznemiravajuće, groteskne ali imajte na umu jedno: scene su realne! Sve ovo što vidite danas, sve ovo što će u vama izazvati buru emocija i što će vas naterati da zažmurite – se dešava svakog dana širom sveta.

Ovo delo morate pogledati, čak i ako posle ovoga ne budete promenili ništa u svom životu, važno je da bar budete svesni šta se dešava  širom sveta. Spoznati istinu je prvi korak ka promenama.

Otvorite oči i ma koliko bilo teško pogledajte svet u kome svi živimo. Ako vam se ono što vidite ne dopadne, znajte da ga uvek možete promeniti…

Stisnite zube i odgledajte ovaj film!

(Životinje.rs)

Check Also

JEZIVO OTKRIĆE Prof. DIMITRIJEVIĆA: PROROČANSTVO SVETIH OTACA SE ISPUNJAVA- EUFRAT JE PRESUŠIO: EVO ŠTA TO ZNAČI! (VIDEO)

Gost u emisiji „Politikon“ na tv Helmkast autora i voditelja Danila Tvrdišića bio je pravoslavni …