Home / SPEKTAR / MRAČNA TAJNA: Na srpskim ličnim kartama nalazi se modifikovano masonsko oko, u čijem centru stoji vavilonska boginja Ištar sa bakljom!(FOTO)

MRAČNA TAJNA: Na srpskim ličnim kartama nalazi se modifikovano masonsko oko, u čijem centru stoji vavilonska boginja Ištar sa bakljom!(FOTO)

Nove biometrijske lične karte odavno su u upotrebi, a u sebi krije mnoge misterije i teorije zavere i svaki dan imamo priliku da čujemo novo tumačenje znakova i brojeva na njoj. Najnovija, navodno skrivena poruka o kojoj se priča jeste “modifikovano masonsko oko” na obaveznom dokumentu, koji svaki građanin Srbije mora da ima!

licna-karta-srbija

Prema toj teoriji, ako se pažljivo zagledate u srpsku ličnu kartu, možete primetiti stilizovano masonsko oko, slično onom koje se pojavuje i na dolaru, a iz čije zenice izbijaju svetlosni zraci koji “biju” s baklje koju nosi vavilonska boginja Ištar koja se kao kip nalazi na vrhu zgrade Vlade Srbije.

licna - karta- srbija 1

Kad su nove, biometrijske lične karte, najavljivane građanima je bilo poznato da će se na njima nalaziti isti podaci koji su se nalazili na starim, papirnim dokumentima. Međutim, jedan od brojeva koji se nalazi na vašem biometrijskom dokumentu otkriva koliko ima osoba u Srbiji čija lica, sudeći po fotografiji koja je u bazi MUP, imaju slične karakteristike kao vaše lice!

srbija- vlada- kip- istar

Redovi na dnu služe za mašinsko očitavanje podataka, odnosno za očitavanje putem elektronskog čitača. Ima ih tri i u svakom postoji 30 karaktera, odnosno oznaka. Na samom početku, ID označava da se radi o ličnoj karti ili na engleskom Identitiy Card, skraćeno ID. Zatim sledi oznaka zemlje koja je izdala dokument – SRB, koju prati broj lične karte. Nakon nje je prva kontrolna oznaka, pa jedinstveni matični broj građana (JMBG).

kip- srbija- vlada- zgrada

U drugom redu, nakon datuma rođenja, nalazi se druga kontrolna oznaka, zatim datum prestanka važenja dokumenta, a za njom još jedna kontrolna oznaka. Nakon nje se upisuje nacionalnost, a na kraju drugog reda nalazi se još jedna kontrolna oznaka. U pitanju je cifra koja označava koliko ima ljudi u zemlji, koji imaju slične karakteristike lica kao osoba čiji je dokument.

kip- slobode(Kip slobode, Njujork)

(Web-tribune.com, Telegraf.rs)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …