Home / SPEKTAR / NEMAČKI VIZIONAR: Treći svetski rat izazvaće nestali avion!

NEMAČKI VIZIONAR: Treći svetski rat izazvaće nestali avion!

Nestali malezijski boing prava je lakrdija današnjice. Avion nije pronađen niti neće biti. Toliko je priča o nestalom avionu da je vrlo očito kako je namerno došlo do sistemskog i namernog dezinformisanja i spinovanja javnosti, kako bi se izbjegle prave informacije.

malezija avion

Poput one da je Rot[ild padom aviona dobio patent za novu tehnologiju koja će se, tvrde neki, koristiti u ratovima budućnosti.

Neki veruju da je spomenuti avion sakriven na američkoj vojnoj bazi na napuštenom ostrvu Diego Garsia u Indijskom okeanu. Ta vojna baza ekspresno je zatvorena od strane Pentagona kada su u javnost preko nezavisnih novinara procurile ove informacije. Toj bazi se danas ne može pristupiti, a pravo je čudo da istraga koja se mesecima vodila nije završila na tom ostvru, iako je on spominjan kao odredište nestalog aviona.

Poslednja informacija o boingu ta da su malezijske vlasti više od mesec dana skrivale jednu vrlo bitnu informaciju – u nestalom boingu nalazilo se čak preko 2 tone potpuno nepoznatog tereta. Šta je prevozio boing, pitaju se svi. Službeni odgovor sigurno nećemo dobiti jer su u pitanju opet „tajne“ informacije.

Ali, ima nešto veoma zanimljivo u svemu ovome. Naime, najpoznatiji nemačko-bavarski, vizionar, Aloize Irlmaier koji je za života imao nebrojano mnogo vizija o tome kako će započeti Treći svetski rat, spomenuo je u svojim vizijama misteriozni avion.

Za vreme Prvog svetskog rata Irlmaier je bio živ zakopan u rovu u Rusiji. Kad su ga nakon dosta vremena slučajno otkopali, bio je, kako pričaju, poput živog mrtvaca. Zbog te traume je navodno počeo da ima vizije. Pomagao je ljudima i policiji kod nerešivih zločina, a pred njegovom kućom ređali su se beskonačni redovi. Čak je kancelar Konrad Adenauer išao kod njega po savet. Irlmaier je predvideo pojedinačno sve gradove koji će biti u ratu bombardovani, a pomagao je posle Drugog svetskog rata mnogima da pronađu svoje nestale.

Tvrdio je da će Treći započeti ubostvom nožem nekog funkcionera i to na Balkanu i da će zlatni grad (Prag, Rim?) biti sravnjen sa zemljom.

Ali, ono što je nama danas najinteresantnije u njegovim vizijama, je misteriozni avion koji se pojavljuje više puta kao jedan od uzroka predstojećeg rata.

On je vizijama ispričao da će „ratni haos“ na Zemlji krenuti ovako:

„Tad se pojavi avion iz smera istoka koji će ispustiti veliki predmet u more kod Engleske. Voda će se podići kao iz jednog komada, u visinu ogromnog tornja i urušiće se nazad uz strašan potres. Nakon toga doći će do velikih poplava, po celoj evropskoj obali, sve do Berlina“.

Vizija iz pedesetih godina prošlog veka pokalapa se sa boingom koji je nestao, baš kada su sve oči sveta uperene na mogućnost izazivanja Trećeg svetskog rata zbog ukrajinskih zbivanja. Jesu li ove priče puka slučajnost ili u njima ima nečeg procenite sami.

(Dnevno.hr)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …