Home / SRBIJA / Koga je Zoranova ljubavnica optužila u policiji– U JELENINO UBISTVO JE UMEŠAN POLITIČAR!

Koga je Zoranova ljubavnica optužila u policiji– U JELENINO UBISTVO JE UMEŠAN POLITIČAR!

500
Zorica Zoka Mitrović policiji rekla da je ubica Jelene Marjanović biznismen A. D., s kojim je ona navodno bila u tajnoj vezi, a da ga od odgovornosti štiti političar, bivši poslanik i ministar!?!

Zorica Zoka Mitrović, ljubavnica Zorana Marjanovića, izjavila je na saslušanju u policiji da je njegovu suprugu Jelenu 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio poznati beogradski biznismen A. D., kog štiti moćni političar, bivši poslanik i aktuelni ministar (ime i prezime poznati redakciji)!

Najodanija podrška

Mitrovićeva je saslušana u policiji još krajem oktobra, povodom pretnji smrću koje je uputila novinarima. Ona se tada pravdala „da se samo šalila“ u vezi s tim pretnjama, ali je iskoristila priliku da policajcima „otvori oči“ i „rasvetli“ ubistvo o kom već tačno 20 meseci priča cela Srbija!

– Optužila je biznismena A. D. da je lično ubio pevačicu ‘Granda’, sa kojom je navodno bio u tajnoj vezi, zato što Jelena, navodno, nije htela da ostavi Zorana! Takođe je rekla da su A. D. i njegov „zaštitnik“ iz sveta politike zajedno „napakovali“ lažne dokaze protiv Zorana kako bi istragu skrenuli u pogrešnom pravcu – kaže naš sagovornik iz policije i dodaje da oni, podrazumeva se, nisu ozbiljno shvatili ove Zoričine tvrdnje.

Zoranova ljubavnica se, inače, pre nekoliko dana javno pohvalila da je policiji otkrila „prave krivce“ za Jelenino brutalno ubistvo tokom polemike sa administratorom Fejsbuk grupe „Hoćemo pravdu za Jelenu“!

– Pošto uporno tvrdiš da je Zoran nevin i da se ubica slobodno šeta, očigledno da ti onda znaš ko je ubio Jelenu. Zašto o tome ne obavestiš nadležne organe? – upitao ju je administrator, a Zoka mu je odgovorila:

– Obavestila sam, i to na svoju inicijativu! A složićete se da su to stvari koje se ne pišu po Fejsbuku, te ih tako ni ja nisam iznela nigde, osim tamo gde treba. Baš zato što ubica, to jest ubice Jelene Marjanović moraju da odgovaraju za ono zversko ubistvo!

O tome da je Jelenin ubica moćni tajkun sa kojim je bila u tajnoj vezi prvi je progovorio Vladimir Marjanović, i to 15. septembra, u noći kada je njegov sin Zoran uhapšen kao glavnoosumnjičeni. Međutim, Vladimir je tada tvrdio da je Jelena tražila od ljubavnika da ostavi svoju suprugu, a ne obratno.

– Ovo je klasična nameštaljka za mog sina, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Tražila je od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas, pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude posle da se sam ubio – izjavio je tada Vladimir.

Okrenuli ploču

Zanimljivo je da su Zoka i Vladimir „okrenuli ploču“ i javno optuživali pokojnu Jelenu da je bila neverna tek nakon Zoranovog hapšenja. Pre toga, a odmah nakon zločina, i Vladimir i Zoran su u hvalospevima pričali o Jeleni, tvrdeći da je bila „domaćinski vaspitana“, odana majka i supruga…

Ipak, i pored očigledne namere Zoke i porodice Marjanović da odbrane Zorana, poslednji dokazi protiv njega su neumoljivi. Kako je Informer nedavno objavio, završena su sva veštačenja fizičkih i bioloških tragova sa mesta zločina na nasipu u Borči, koji ga dovode u direktnu vezu sa ubistvom. Zoran je i dalje u pritvoru kao jedini osumnjičeni za ovaj zločin.

Informer.rs

 

Check Also

Žena Žike Todorovića otkrila detalje stravične tragedije: Sin nam se nije otrovao

Ana Todorović, supruga Srđana Todorovića je očajna, na lekovima, i obamrla od tuge posle smrti …