Home / SRBIJA / POTPIS BEZBEDONOSNIH SLUŽBI? Nepoznati počinilac Bošku Obradoviću odvrnuo šrafove na točkovima automobila da bi poginuo..

POTPIS BEZBEDONOSNIH SLUŽBI? Nepoznati počinilac Bošku Obradoviću odvrnuo šrafove na točkovima automobila da bi poginuo..

bosko-obradovic

 

Srpski pokret Dveri saopštio je da je na automobilu koji koristi predsednik Dveri Boško Obradović jutros uočeno da su na zadnjem levom točku bila skinuta četiri od pet sigurnosnih šrafova, čime je, navode, njegova bezbednost bila dovedena u pitanje.

Dveri navode da je automobil juče bio na servisu, gde je proverena njegova ispravnost, zbog čega im je ovako nešto “sumnjivo”.

Navode da je nedostatak šrafova otkriven na Ibarskoj magistrali, ispred Lipovačke šume, na putu Boška Obradovića iz Čačka ka Beogradu, i tvrde da za to postoje svedoci u obližnjoj automehaničarskoj radnji u kojoj je automobil osposobljen za dalji put.

Takođe, Dveri postavljaju pitanje da li se radi o pokušaju krađe ili se slučaj može dovesti u vezu sa aktivnostima Dveri zbog, pored ostalog, prisustva Obradovića današnjem protestu sindikata Vojske i Policije.

“Da li je u pitanju običan pokušaj krađe ili to možemo dovesti u vezu sa nizom krupnih kriminalnih afera koje su Dveri otvorile, borbom protiv političke mafije i izborne krađe ili prisustvom predsednika Dveri današnjem protestu sindikata Vojske i Policije”?

(Kurir,info Dveri)

Check Also

Žena Žike Todorovića otkrila detalje stravične tragedije: Sin nam se nije otrovao

Ana Todorović, supruga Srđana Todorovića je očajna, na lekovima, i obamrla od tuge posle smrti …