Home / SRBIJA / SNIMAK KOJI JE ZAPALIO INTERNET- PREMIJER VIČE NA GRADONAČELNIKA NIŠA: Vučić besan zbog manjka od 50 miliona evra u budžetu grada! (VIDEO)

SNIMAK KOJI JE ZAPALIO INTERNET- PREMIJER VIČE NA GRADONAČELNIKA NIŠA: Vučić besan zbog manjka od 50 miliona evra u budžetu grada! (VIDEO)

500
Premijer Srbije Aleksandar Vučić iskritikovao je gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, koji je pognute glave slušao premijera i ćutao.

Vučić je u razgovoru sa njim počeo da mu objašnjava šta sve mora da se uradi u Nišu, a onda su usledile žestoke kritike kome se daje 50 miliona evra

– Morate da napravite trase. Daćemo Nišu sve iz Beograda. Ubacićemo vam sve ukrase da imate uređenije od Beograda. Sve što je Beograd kupio, uzećemo od Beograda i daćemo Nišu.

„Sve uređenije ćete imati! Pet miliiona ćemo da vam damo, aman čoveče! Postavite samo zdrav sistem, nemojte da lažete narod! Recite ljudima šta ima, šta nema! Koga izdržavate, koga izdržavate bre? Pedeset miliona evra nije deficit države, koga to izdržavate“, rekao je Vučić.

Odmah do njega, bez reči, pokunjeno, gradonačelnik Niša krenuo je za njim.

Pogledajte kompletnu situaciju u videu ispod:

Check Also

Žena Žike Todorovića otkrila detalje stravične tragedije: Sin nam se nije otrovao

Ana Todorović, supruga Srđana Todorovića je očajna, na lekovima, i obamrla od tuge posle smrti …