Home / TEMA DANA / BRANKO PAVLOVIĆ OTKRIVA ZAPANJUJUĆE PODATKE: Ovo što se dešava u Srbiji, ne samo da ne postoji nigde, nego nikad nigde nije ni postojalo.. (VIDEO)

BRANKO PAVLOVIĆ OTKRIVA ZAPANJUJUĆE PODATKE: Ovo što se dešava u Srbiji, ne samo da ne postoji nigde, nego nikad nigde nije ni postojalo.. (VIDEO)

Gost emisije “Politikon” autora i voditelja Danila Tvrdišića, bio je poznati advokat Branko Pavlović.

Pavlović u ovom otrežnjujućem intervjuu između ostalog kaže:

”Ta ideja da se trguje sa suverenitetom, to ne samo da ne postoji nigde, osim u Srbiji, nego nikad nigde nije ni postojalo. Bilo je slučajeva da dođe jači da ti otme, to je bilo. Ali da neko dobrovoljno trguje svojim suverenitetom, to nikad nije bilo”.

Pavlović dalje upozorava na nebivalu opasnost koja nam preti nastavkom cenjkanja oko KiM:”Kada se krene u popuštanje oko teritorije vi šaljete poruku bilo kome da mi nismo neko ko će ozbiljno da brani tu teritoriju. Vlast kao da kaže: -pozivamo sve one koji se danas dvoume da li da krenu putem separatizma, da krenu putem separatizma-. To su poruke Aleksandra Vučića i svih na toj liniji”.

….”Pored toga, ovom trgovinom sa sopstvenom teritorijom ti si se odrekao pomoći Rusije i Kine na međunarodnom planu, iskočio si izvan principa međunarodnog prava i pozvao sve strane obaveštajne službe da maksimalno rovare protiv tebe. Zamislite sa kojim uverenjem će nam oni oduzeti Preševo, Medveđu i Bujanovac, Vojvodinu i Rašku oblast. Izmisliće neke Vlaške grupe u istočnoj Srbiji da i oni nešto žele, Bošnjaci će tražiti svoje…I vi ulazite u ukupnu spiralu haosa i to je ekstremno opasna stvar za Srbe i Srbiju u celini”

Pavlović ukazuje da postoji rešenje, a to je što hitnije procesuiranje i hapšenje Aleksandra Vučića. “Da smo mi zemlja koja nije pod stranom kontrolom i pod neverovatnim uticajem Vučića i njegove grupe ljudi na državni sistem, sve njih bi državni tužilac morao da uhapsi davno, najkasnije u trentuku kad su sprovodili predaju sudstva i tužlaštva tzv. Prištini. To je ozbiljno krivično delo protiv suvereniteta i moralo je biti procesuirano”.

Pavlović je u emisiji govorio i o kolonijalnoj srpskoj privredi, o MMF-u i Svetskoj banci, otkrio je kako je uspeo da, kao direktor Agencije za privatizaciju, za tri meseca postane neprijatelj broj jedan domaćim tajkunima i strancima da su morali po hitnom postupku da ga sklanjaju sa mesta direktora pomenute agencije…

Pogledajte video:

(HelmCast)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …