Home / TEMA DANA / DA LI ON NEŠTO ZNA ŠTO MI NE ZNAMO- Papa Franja otkriva: Ovo može biti poslednji Božić za čovečanstvo!

DA LI ON NEŠTO ZNA ŠTO MI NE ZNAMO- Papa Franja otkriva: Ovo može biti poslednji Božić za čovečanstvo!

 

papa franjo

 Papa Franja rekao je masi okupljenoj na Trgu Svetog Petra da ovo može biti poslednji Božić za čovečanstvo.

U dosta mračnom govoru Papa je rekao da sadašnje stanje haosa u svetu označava početak „poslednjih vremena“ i da po svemu sudeći svet u ovo vreme sledeće godine neće više biti ovaj koji sada znamo.

Papa Franja, koji je nedavno pre mesec dana izjavio da je Treći svetski rat već počeo, tokom mise koju je ranije ovog decembra držao u Domu Svete Marije, ovogodišnji božić opisao je kao lakrdiju:

„Bliži se božić. Biće lepog osvetljenja, biće proslava, okićenog drveća, čak će biti viđane i scene Hristovog rođenja – a pri tome svet je već u ratu“

Rimski papa, koji je ove godine napunio 79 godina, objasnio je tokom vikenda svoja viđenja, objasnivši okupljenim masama: „dok svet gladuje, gori i sve dublje zapada u haos, trebalo bi da shvatimo da ovogodišnji božić onima koji ga budu slavili može biti i poslednji… Sve dok ne nađemo put koji vodi ka miru, moramo da plačemo za nevinim žrtvama, čiji broj svakim danom raste, i moramo da molimo boga da nam oprosti. I dok plaču i Bog i isukrsta, i ja plačem zajedno s njima “

(Vaseljenska.com)

 

 

Check Also

PRELEVIĆ: VUČIĆ JE U PAKLU KRIMINALA- BRISELSKIM SPORAZUMOM JE ZAPEČATIO SUDBINU KOSOVA! (VIDEO)

Gost emisije Kota 17 u produkciji HelmKasta je bio Božo Prelević. Prelević je na samom …