Home / TEMA DANA / DVERI OBJAVILE ŠOKANTNE DOKUMENTE “VIKILIKSA”- OVO SE SPREMA SRBIMA.. (VIDEO)

DVERI OBJAVILE ŠOKANTNE DOKUMENTE “VIKILIKSA”- OVO SE SPREMA SRBIMA.. (VIDEO)

Cilj stvaranja i rada Srpske napredne stranke je protivan onome u šta su njene pristalice i glasači verovali.

Srpska napredna stranka je osnovana da omogući ostvarenje ciljeva koji su protiv interesa naroda i zbog toga ona je velika politička prevara.

To najbolje pokazuje stanje u Crnoj Gori, jer Srpska napredna stranka i ova vlast ne smeju da reaguju i zaštite Srbe i svetinje Srpske pravoslavne crkve. Ne smeju da se zamere aktuelnoj vlasti i Milu Đukanoviću.

U depešama Vikiliksa se nalaze delovi izveštaja tadašnjeg ambasadora SAD-a u Srbiji Kamerona Mantera, a u jednoj od njih, iz 19. novembra 2008. godine, stoji sledeće: „Stefanović je ponovo potvrdio želju SNS-a da Srbija bude član EU i procenio da bi trajno rešenje za Kosovo moglo da bude postignuto u roku od 4-5 godina. Međutim, EU bi trebalo da jače doprinosi slanjem pozitivnih signala pre nego što narod bude pripremljen da prihvati rešenje za Kosovo..

Takođe, u depeši iz 24. decembra 2008. godine se navodi: „U svetlu nadolazeće Vučićeve posete Hrvatskoj, SNS kaže da ne planira da traži finansijsku pomoć za preostale Srbe u Krajini. Naši kontakti u SNS nas ubeđuju da ta stranka podržava odvajanje Kosova. Stefanović je putovao sa Vučićem po Hrvatskoj od 8. do 10. decembra.

Stefanović nam je sugerisao da bi popravkom nekolikih srpskih kuća u Krajini SAD poboljšale svoj ugled, dok bi sa druge strane ćutke podržale de fakto odvajanje Kosova. Koštuničinim jezikom rečeno, Stefanović je predstavio odvajanje Kosova kao jedino realistično rešenje, jer se „svi Srbi mole svako veče da se Kosovo odvoji od Srbije.““

Ovo su nepobitni dokazi da je Srpska napredna stranka formirana uz blagoslov neoliberalnih struktura, koje su vezane za NATO pakt, a cilj je bio da se promeni svest srpskom patriotskom biraču.

Iako se nisam slagao sa protivnacionalnom politikom Borisa Tadića, Dveri u drugom krugu predsedničkih izbora 2012. godine nisu pružile podršku Tomislavu Nikoliću.

Razlog tome je uvid da se sprema izdaja srpskog naroda. Prvi korak ka izdaji je bilo potpisivanje Briselskog sporazuma, a kasnije i izjave narodnih poslanika SNS-a da realnost o podeli Kosova i Metohije treba prihvatiti.

Zbog svega toga čelnici Srpske napredne stranke će morati da odgovaraju pred zakonom za protivustavna dela, a Deklaracija o lustraciji, koju je 2. februara Srpski pokret Dveri usvojio, daje putokaz za sprovođenje političke odgovornosti vlastodržaca.

Pogledajte video:

(Info Dveri)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …