Home / TEMA DANA / ISPOVEST MAJKE SREBRENICE KOJA JE LJUBILA VUČIĆA: Evo kako sam spasavala premijera Srbije od kamenovanja ludih Bošnjaka!

ISPOVEST MAJKE SREBRENICE KOJA JE LJUBILA VUČIĆA: Evo kako sam spasavala premijera Srbije od kamenovanja ludih Bošnjaka!

500
Napad na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima koji se dogodio u subotu kada se poklonio muslimanskim žrtvama u Srebrenici i dalje je glavna vest u svetu. Sve se odvijalo mirno i dostojanstveno, a onda su poletele flaše i kamenice po unapred osmišljenom planu. Munira Subašić, predsednica Udruženja “Majke Srebrenice” kaže da je ovaj događaj veliki udarac za sve!

– Napad na Vučića je napad na dostojanstvo svih nas – rekla je Munira Subašić odmah posle napada na premijera Srbije.

Ona je ispričala kako je izgledao napad na srpskog premijera iz njenog ugla.

– Sve je bilo mirno, odjednom je nastao haos! Pokušala sam da zaštitim premijera Srbije Aleksandra Vučića, ali nisam uspela. Bio je opšti metež.

– Ovo nije napad na Vučića nego je napad na žrtve. Dvadeset godina čuvamo dostojanstvo i onda se nešto ovako desi. Izrazili smo Vučiću dobrodošlicu, čak smo mu zakačili za rever Cvijet Srebrenice – ponovila je svoj stav za naš portal Munira.

– Sramota je sve ovo što se dogodilo. Pojedinci su zviždali svima, srpskom premijeru, ali i bošnjačkim liderima, kao da ih nisu interesovale žrtve, zbog kojih smo svi bili tu – kaže ona.

– U svakom narodu ima ludih osoba. Kada sam čula zvižduke sačekala sam Vučića i pokušala sam da idem s njim u koloni. Tokom napada nisam ga više mogla pratiti – priča kroz suze Subašić i dodaje da joj je bilo jako teško zbog incidenta u Potočarima.

Podsetimo, prilikom posete Srebrenici Vučić je u Memorijalnoj sali obišao izložbu “Srebrenica – Potočari – 1995. – 2015.“, gde se, u prisustvu najvećeg broja medija, upisao u knjigu žalosti. Prilikom ulaska u salu majke stradalih Srebrenici su se rukovale i izljubile sa srpskim premijerom.

(Telegraf.rs)

Check Also

„MISLITE DA JE „SLUČAJNO“ OTKRIVEN POLOŽAJ AMERIČKIH NUKLEARNIH RAKETA U EVROPI? EVO KAKAV SE PAKLENI PLAN KRIJE IZA SVEGA…“

„Slučajno“ objavljivanje informacija o tačnim mestima gde se čuva američko nuklearno naoružanje u Evropi nije …