Home / TEMA DANA / JEZIVA PREDVIĐANJA SRPSKOG ANALITIČARA: Počinje rat na Balkanu zbog velikih sila, EU se raspada, šokiraće vas sudbina Beograda i Srbije..

JEZIVA PREDVIĐANJA SRPSKOG ANALITIČARA: Počinje rat na Balkanu zbog velikih sila, EU se raspada, šokiraće vas sudbina Beograda i Srbije..

Srbija mora da mobiliše svu pamet i mudrost i pripremi se na vreme za ono što joj se stavlja na sto, kaže politički analitičar i medijski strateg Saša Borojević

vojnici- rat 2

Na osnovu geopolitičke analize i podataka iz izvora bliskih aktuelNom vođsvu Rusije, Borojević tvrdi da če EU uskoro zameniti – Pravoslavna unija. Njegovu analizu prenosimo u celosti:

Ponovno mešanje karata na geopolitičkoj sceni je u toku. Trenutno u svetu ima 70 ratnih žarista, a u vreme Drugog svetskog rata 45, treći svetski rat uveliko besni, Balkan neće u narednim godinama biti zaštićen sukoba i ratova.

Treći svetski rat je počeo na Balkanu devedesetih i na Balkanu će se i završiti 2022. godine.

Balkanske države polako nameštaju svoje nišanske sprave, pripremaju i huškaju svoje pse rata, blefiraju sa krizama, izazivaju sparing diplomatiju… sve to u cilju – konačnog rešenja!

Zapad je dobio zeleno svetlo Rusije da sa političke scene Balkana do kraja 2017. nestane četiri balkanska lidera: Hašim Tači, Milo Đukanović, Zoran Zaev i Milorad Dodik.

U 2017. godini se očekuje da će Turska pustiti milione migranta na Balkan. Da bi se taj scenario izbegao, EU mora da napravi balkansko proleće i klanicu i na taj način po ko zna koji put zaštiti svoje granice tako što će se balkanske zemlje pretvoriti u ratnu zonu, zonu nepristupačnu za milione migranata.

Fitilj će biti zapaljen u Makedoniji i domino efekat kreće i ka Kosovu upravo u periodu dok je izborna kampanja Edi Rame u Albaniji. Edi Rama će dobiti te izbore jer ima platformu velike Albanije. Ramina Albanija će gurnuti i Crnu Goru u bratoubilački rat!

Turska će gurnuti u rat Bosnu… Zapad će gurnuti Hrvatsku u ofanzivu. Bugarska će već svoje vojne snage pojačala na granici sa Makedonijom, pod izgovorom migrantske krize a zaparavo će aneksirati pogranični deo Makedonije.

Balkansko proleće je planirano da bude gotovo do 2018. godine kada će se napokon znati gde su čije granice i videti ko je preživeo a ko nije… Tada će se saznati za mnoge afere, pljačke, naručena ubistva.

Veoma je bitno znati da za to vreme Rusija jača svoje pozicije u svim pravoslavnim državama. Prošle godine je proruski čovek pobedio u Bugarskoj socijalista Rumen Radev, u Rumuniji lider socijaldemokrata Liviu Dragnea, u Moldaviji socijalista Igor Dodon, u Grčkoj je već na vlasti Cipras, proruski orjentisan.

Trenutno je ostalo da pobedi Demokratski Front u Crnoj Gori, da se u Makedoniji održi proruska struja kao i da se slomi ukrajinska prozapadna vlast.

Pobeda La Penove u Francuskoj i eventualni pad Angele Merkel bi samo ubrazali invaziju Rusije na Ukrajinu kao i na ostale bivsi republika SSSR.

Srbija treba i u budućnosti da insistira na EU priključenju i to je jako mudra odluka jer samo nekolicina iz vrha vlasti zna u šta će se pretvoriti EU za 2-3 godine… za to vreme fondovi EU će se trošiti u Srbiji. Zapravo EU zna da je neizbezno cepanje EU.

Srbiji je od presudnog značaja da na vreme prepozna svoju strateguju u nacionalnoj ekonomiji i sveukupnom razvoju.

S tim u vezi, važno je razumeti da u novoj globalnoj “podeli karata” Evropska unija potpuno nestaje, te da se Evropa deli na tri dela.

Treći deo kome će pripasti Srbija je Evroazijska unija, Pravoslavna unija, na čijem čelu će biti Rusija.

Tu uniju će činiti sledeće zemlje: Rusija, Ukrajina, Belorusija, Gruzija, Moldavija, Rumunija, Bugarska, Grčka, Srbija, Makedonija, Crna Gora i BiH.

Srbija sa novcem i fondovima EU koja su joj na raspologanju treba da kreira i dugoročno planira svoju nacionalnu ekonomiju.

Svakako, nema potrebe, niti se očekuje da će biti razloga da se napuštaju postojeća tržišta, ali prioritetno planiranje treba da bude usmereno ka Evroazijskoj uniji.

Rusija ce težiti da oko pravoslavnih zemlja sa proruskim liderom stvori tampon zonu.

Tako će Rusija težiti da u prvoj fazi uništi ekonomiju EU a posebno Hrvatske, nakon čega će preuzeti kompletnu kontrolu ekonomije Hrvatske i to preuzimanje Agrokora i na desetine drugih firmi!

Posle predsedničkih izbora u Rusiji 2018. godine, na kojima se očekuje ubedljiva pobeda Vladimira Putina, nastupiće politička i ekonomska ofanziva u kojoj će Rusija kao stožer novog saveza za četiri godine završiti taj posao.

Predviđa se da će Beograd biti jedna od četiri prestonice nove ekonomske zajednice.

U Srbiju posle kiše ne stiže sunce već blato, poplave i mulj. Ali nakon toga napokon stiže sunce!

Potrebno je jedinstvo, mudrost i diplomatija i periferni vid svih građana.

(Informer)

Check Also

UDARNO! KO NE PRIMI VAKCINU, NE MOŽE NA POSAO- KOVID PASOŠI BIĆE OBAVEZNI!

Nešto slično najavljuju i svetski državnici, poput britanskog premijera Borisa Džonsona i kineskog lidera Si …