Home / TEMA DANA / Kako je politička elita zajedno sa tajkunima opljačkala Srbiju: „Prljavi dil Vučića sa prljavim igračima tranzicije..“ (VIDEO)

Kako je politička elita zajedno sa tajkunima opljačkala Srbiju: „Prljavi dil Vučića sa prljavim igračima tranzicije..“ (VIDEO)

margetic

Gost emisije „Intervjubio je gospodinDomagoj Margetić, istraživačkinovinarizHrvatske ičlan Antikorupcijske lige Balkana. Zajedno sa VericomBarać je istraživao kako je politička elita zajedno sa tajkunima opljačkala Srbiju.

Margetićkaže da je uverenda je Borka Vučićuklonjena kao nezgodansvedoktajnihtokova novca izSrbije na tajne inostrane račune“…
On je uverenda postojiprljavidilVučića sa prljavimigračima tranzicije“, a zadnjiput je „svedočio“ kodtadašnjegpredsednika Tome Nikolića o „kiparskimparama“, kad je „Nikolićprednjimzvao Vučića“, krajemdecembra 2013.godine, tada je „Nikolić odVučića tražio da se dokumentikoje je priložio o tokovima novca istraže, gde je taj novaczavršio… (dokument je pročitao preko fondacije Šlafišlo Dinkiću, uSaudijsku Arabiju, na neke tajne račune, radilo se i o ERSrbiji, o određenomkriminaluu Telekomu, i o privatizacijipoljoprivredne zemlje, i o tajnimračunima na Kipru, detektovano je tada 5-6 ofšorkompanija koje subile uključene utumrežuza izvlačenje novca, a bile supovezane sa Šlafovomfondacijomsa jedne strane isa tajnimfondacijama podkontrolomHipo banke sa druge strane…“)

Preporučujemo da pogledate ceo intervju:

 

Check Also

PRVO ĆE BITI PROGLAŠENA TRAMPOVA, PA BAJDENOVA POBEDA, POTOM ĆE POČETI OBRAČUNI PO GRADOVIMA..

Autor: Sergej MARKOV Sjedinjenim Državama se približava najoštrija politička kriza. Evo najverovatnijeg scenarija te krize. 1. …