Home / TEMA DANA / NARODNI POSLANIK ZATRAŽIO OPOZIV VUČIĆA ZBOG VELEIZDAJE- EVO ŠTA SE DEŠAVA (VIDEO)

NARODNI POSLANIK ZATRAŽIO OPOZIV VUČIĆA ZBOG VELEIZDAJE- EVO ŠTA SE DEŠAVA (VIDEO)

Narodni poslanik Đorđe Vukadinović je u četvrtak u holu Doma Narodne Skupštine Srbije održao konferenciju za medije na kojoj je optužio predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, za kršenje Ustava zatrživši i njegov opoziv sa čela države.

Ono što je zanimljivo je da nažalost, ispod neustavnog zahteva platforme Ugljaninovog SDA za rešavanje statusa Sandžaka, postoji zvanična izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koja je podjednako neustavno i mnogo opasnija, a data je u vezi njegovih razgovora sa američkim senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem.

I koja, citiram, glasi: Srbija ne može da prihvati nezavisnost Kosova, ukoliko ne dođe do kompromisnog rešenja”, rekao je Vukadinović, a zatim istakao:

„Jasno što implicira ova izjava i to nije prvi put da je ona data. Ona je niz puta ponovljena kao formulacija od strane Aleksandra Vučića i Ivice Dačića, u kojoj se tvrdi da ne možemo prihvatiti nezavisnost Kosova ukoliko se ne postigne kompromis.

Pa se zato postavlja pitanje šta bi bio taj kompromis ako ne neustavno priznanje Kosova od strane Srbije, jer je to ono o čemu se upravo pregovara.”

„Kako god je tumačili, to je neustavna i nezakonita izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koja daje mesta i za njegov opoziv”, zaključio je narodni poslanik Đorđe Vukadinović optuživši tako prvog čoveka Srbije za veleizdaju.

Pogledajte video:

(Srbin.info)

Check Also

UDARNO: KINA NAJAVILA DA JE SPREMNA DA IZVEDE PREVENTIVNI NUKLEARNI UDAR NA SJEDINJENE DRŽAVE!

Po prvi put, vlasti NR Kine objavile su svoju spremnost da izvedu preventivni nuklearni udar …