Home / TEMA DANA / NEMAČKI EPIDEMIOLOG: KORONA VAKCINE SU NAJVEĆI EKSPERIMENT U ISTORIJI MEDICINE- DOZVOLA ZA UPOTREBU OVE VAKCINE JE ZLOČIN!

NEMAČKI EPIDEMIOLOG: KORONA VAKCINE SU NAJVEĆI EKSPERIMENT U ISTORIJI MEDICINE- DOZVOLA ZA UPOTREBU OVE VAKCINE JE ZLOČIN!

Piše, Suharit Bakdi

Ja sam pristalica vakcinisanja. Predavao sam to trideset godina. Prvo što kažem studentima je da su vakcine koje djeluju – protiv tetanusa, difterije, dječije paralize – Božji dar.

Ali, ako toksin od samog početka nema izgleda da djeluje i ako je jasno da će uzimati živote, morate učiniti sve da se to zaustavi. A to je slučaj s kovid vakcinama.

Da bi vakcina prošla provjeru vlasti, poput američke FDA ili evropskih ustanova, mora se pokazati da je djelotvorna i da štiti. Ako stotinu ljudi dobije tetanus, devedeset će ih umrijeti, ako nisu vakcinisani. Ali ako su vakcinisani, neće umrijeti nijedan.

To je djelotvornost. Slično je kod difterije. U slučaju kovida-19, ako imate manje od sedamdeset godina, i dobijete virus, vjerovatnoća da umrete je manja od 0,1 odsto. To je međunarodno potvrđeno, i Džon Joanidis, jedan od najistaknutijih epidemiologa na svijetu, s Univerziteta Stanford, objavio je taj podatak i on se pojavio u biltenu SZO u oktobru.

Kako ćete, pobogu, dokazati da je vakcina djelotvorna ako ne možete dokazati da štiti od težih bolesti i smrti? A to nije urađeno, i zato ova vakcina ne smije – ne smije – dobiti dozvolu.

Nedavno je objavljen veoma dobar članak u Britanskom medicinskom časopisu (British Medical Journal), upravo po tom pitanju, pod naslovom „Hoće li vakcine protiv kovida-19 spasavati živote? Na osnovu tekućih ispitivanja to se ne može saznati“

Ako je to tako, o čemu onda pričamo?

Svako ko nas gleda valjalo bi da shvati da je dozvola za upotrebu ove vakcine zločin. I spreman sam da to kažem pred bilo kim na svijetu, i na bilo kom sudu na svijetu.

Svijet je pretvoren u poligon za eksperimentisanje na životinjama. Najveći eksperiment u istoriji medicine vrši se na ljudima.

Suharit Bakdi (Sucharit Bhakdi, 1946), njemački mikrobiolog i epidemiolog tajlandskog porijekla. Do penzionisanja predavao na Univerzitetu u Majncu (Njemačka) i bio direktor tamošnjeg Instituta za medicinsku mikrobiologiju i higijenu. Od 2016. radi kao istraživač na Univerzitetu u Kilu (Njemačka)

(The Truth Seeker, Stanje stvari)

Check Also

TAJNE SLUŽBE ZAPADA VRAĆAJU NAVALjNOG U MOSKVU DA POKUŠAJU SA NOVOM OBOJENOM REVOLUCIJOM

Autor: Prof. dr Srđan PERIŠIĆ, geopolitikolog Ruski opozicionar Aleksej Navaljni je već pet meseci u središtu odnosa …