Home / TEMA DANA / POČINJU PRIPREME ZA NOVI BALKANSKI RAT!? Putin i Lukašenko tajno naoružavaju Srbiju..

POČINJU PRIPREME ZA NOVI BALKANSKI RAT!? Putin i Lukašenko tajno naoružavaju Srbiju..

putin-lukasenko-vojska-rusi-komanda

Hrvatska obaveštajna služba upozorila partnere iz NATO pakta na navodni ruski pakleni plan čiji je krajnji cilj stvaranje Velike Srbije! Kako tvrde Hrvati, pored ‘migova 29’ i tenkova, Rusi i Belorusi šalju Srbiji i raketne sisteme ‘buk’, ‘tor’, ‘tunguska’, ‘kornet’ i ‘točka’

Čelnici NATO pakta su u panici posle informacije da Srbija, pošto je od Moskve dobila šest “migova 29” u punoj borbenoj gotovosti, dogovara novu isporuku još 12 vrhunskih “migova 29”, najverovatnije iz Belorusije.

Hrvatska obaveštajna služba nedavno je upozorila partnere iz zapadne vojne alijanse na navodni ruski “pakleni plan”, čiji je krajnji cilj stvaranje Velike Srbije!?

Obaveštajci iz Zagreba tvrde da Rusi i Belorusi, osim “migova 29” i tenkova T72, našoj državi šalju i raketne sisteme “buk”, “tor”, “tunguska”, “kornet” i “točka”.

Ova silna količina oružja, ubeđeni su hrvatski agenti, dovoljan je dokaz da Vladimir Vladimirovič Putin i Aleksandar Lukašenko spremaju Srbiju za “novi balkanski rat”!?!

Prema rečima odlično obaveštenih izvora, Hrvati smatraju da im u slučaju da Srbija raspolaže sa 22 najsavremenija “miga 29” neće mnogo pomoći helikopteri “kajove”, koje su uzeli od Amerikanaca.

– To je glavni razlog što su preko svojih diplomatskih obaveštajnih kanala napravili pravu uzbunu u NATO!

Poslali su više poverljivih izveštaja, u kojima tvrde da Moskva i Minsk, osim “migova” i tenkova, Srbiji spremaju i isporuku više vrhunskih raketnih sistema ogromne razorne moći…

NJihovi analitičari ocenjuju da Putin i Lukašenko namerno naoružavaju Beograd i spremaju ga za novi balkanski rat, kojim bi konačno trebalo da realizuje ideju Velike Srbije.

Naravno, ništa od ovoga nema smisla, sem da Zagreb nije zadovoljan jačanjem srpske avijacije i da na svaki način pokušava to da spreči! – prenosi sagovornik, visokopozicionirani zapadni diplomata.

Niko nije želeo zvanično da komentariše ova saznanja. Na drugoj strani, Ljuban Karan, potpukovnik KOS u penziji, ocenjuje da Hrvatska decenijama unazad uspešno igra ulogu žrtve.

– Dosad su na tu kartu od Zapada dobijali sve što su poželeli. Nešto se promenilo i sad, ako hoće moderne lovce, moraće da ih plate. To što Srbija ima prevlast u vazduhu nije opasnost za Hrvatsku, nego za hrvatske agresivne planove prema RS.

U njihove laži o opasnostima iz Srbije i nekakvim pripremama za veliki rat više niko ne veruje… – podvlači Karan.

Orhan Dragaš, direktor Instituta za međunarodnu bezbednost, smatra da Hrvati očigledno ležu i ustaju razmišljajući o Srbiji i Srbima i o tome šta Srbija nabavlja od oružja i šta su joj namere.

– A naše namere su jednostavne i legitimne. Ideja je da Srbija prema svojim potrebama i u skladu sa državnim budžetom nabavi oružje, avione, helikoptere i složene borbene sisteme kako bi u svakom trenutku bila spremna da zaštiti svoj narod i teritoriju.

Hrvati treba da gledaju svoja posla i svoju politiku. Mogli bi i da se potrude da se u 2017. ne ponašaju kao NDH 1941. pa do kraja rata – zaključuje Dragaš.

(Informer)

Check Also

NEMAČKA ANALIZA: KAKO ĆE VAKCINA ZA KORONU BITI LAŽNO PRIKAZANA KAO USPEŠNA

Kratka pozadina: Postojanje virusa SARS-KoV-2 još nije čak ni dokazano. PCR-test takođe nije tako napravljen, …