Home / TEMA DANA / Rogozin otkrio u intervjuu: S-300 Srbima ne treba! Dovoljno je izgraditi drvene S-300 i Ameri će umreti od straha…(VIDEO)

Rogozin otkrio u intervjuu: S-300 Srbima ne treba! Dovoljno je izgraditi drvene S-300 i Ameri će umreti od straha…(VIDEO)

rogozin

U humanitarnom centru u Nišu nema oružja, samo tri psa i četiri veterana. Međutim, oni su se i toga uplašili. Kukavice i ništavni ljudi. Boje se svega, drhte od svega. Prst im pokažite i oni će izvršiti samoubistvo.

Zato i kažem, S-300 Srbima ne treba. Dovoljno je izgraditi drvene S-300 i oni će umreti od straha. Oni napadaju samo slabe. Svuda idu samo u grupama. Takvi su oni. Njih treba gledati sa visine.

Treba ili rešiti to pitanje i registrovati taj centar, dobiti odgovarajući imunitet, kao i svaki međunarodni centar koji radi u Srbiji, ili zatvoriti tu kancelariju. Nama u ovom obliku Centar nije potreban. Mislili smo da je potreban njima kod kojih su stalni požari, a onda trče kod nas i mole za pomoć. A sad govore da je strašno što tamo pas laje. Idiotizam.

-Radićemo sve na svojoj teritoriji. Ali ono što oni rade je, naravno, čista provokacija. U čemu je tehnički smisao raspoređivanja njihovog sistema antiraketne odbrane? Objašnjavam.

Postoji strategijska ravnoteža koja u ovom trenutku daje jasnu garanciju da će svaki agresor, ako bi napao Rusiju, nije bitno odakle, s Tihog okeana, sa Atlantskog, biti istog časa uništen. Mi imamo sve spremno da razbijemo u paramparčad bilo kakvu američku protivraketnu odbranu.

I da uništimo tog agresora, više puta. Čak i ako nas napadne čitav NATO, mi ćemo čitav NATO uništiti. Garantujem vam, naprosto znam šta govorim.

-I sada, i u perspektivi mi odlično shvatamo razvoj svih tih tehničkih sredstava do 2030. godine. Pitanje je u nečem drugom: zemlja koja na svojoj teritoriji razmesti američku protivraketnu odbranu, u slučaju sukoba sama će biti na udaru.

Da nećemo da čekamo da oni obaraju naše rakete!

Mi ćemo prvo uništiti njihove sisteme protivraketne odbrane, a onda ćemo uzvratiti udarac. Zato smo svaku zemlju — Poljsku, Rumuniju, dvesta puta upozoravali, rekli smo im da ako na svojoj teritoriji razmeste infrastrkturu PRO takođe postaju naš cilj. Nećemo tući po prestonici, ali ćemo uništiti sistem koji je usmeren protiv nas.

Mi to otvoreno kažemo i ne šalimo se. A da imamo čime — imamo. Pogledajte šta radimo u Siriji, kako mlatimo te isilovce: sa velikog rastojanja, iz Kaspijskog mora, Sredozemnog mora, sa podmornica, sa vode, iz vazduha, lansiramo raketu, a ona obišla sve planine, prošla kroz prolaze i — tap! — nema terorista, gotovo.

To mi ne pokazujemo samo teroristima, pokazujemo da imamo takvo oružje.

Pogledajte video:


Izvod iz intervjua (Sputnik)

Check Also

SRPSKI EKSPERT: NESTAŠICA ENERGENATA U SVETU JE VEŠTAČKA- ČAČAK LEŽI NA NAFTI! EVO ŠTA SE KRIJE.. (VIDEO)

Mi imamo u Banatskom dvoru rezerve gasa do jula meseca iduće godine. Osim ako mi …