Home / TEMA DANA / SRPSKI ADVOKAT: SPREMA SE STRAVIČAN EKSPERIMENT NAD NARODOM, A ZA POSLEDICE NIKO NEĆE ODGOVARATI (VIDEO)

SRPSKI ADVOKAT: SPREMA SE STRAVIČAN EKSPERIMENT NAD NARODOM, A ZA POSLEDICE NIKO NEĆE ODGOVARATI (VIDEO)

Pravo na slavu je vaše pravo, to se ne može na ovaj način zabraniti, sve i da je virus opasniji nego što jeste. To je jedno silovanje prava – rekao je Vojin Biljić, advokat i potpredsednik pokreta Dosta je bilo gostujući u emisiji „Reč“ produkcije Helmkast.

On je rekao da ova situacija  podseća na Gestapo i na nošenje žutih traka.

– Svi totalitarni sistemi prvo ukidaju pravo na privatnost. S tim što je onaj propisivao obavezu nošenja žutih traka, a sada imate obavezu nošenja maski. I tada ste imali opravdanje tipa „Ovo je sve za vašu bezbednost“. I danas imate potpuno iste rečenice – primetio je Biljić.

Kako je rekao, u ovom trenutku je presudna svest ljudi.

Treba da branimo slobodu, slobodu da ovde sedimo i pričamo, sa ili bez maski, sloboda da se krećem gde ja hoću… Nije to sloboda koju sam ja ostvario u životu, to su se neki naši preci borili za našu slobodu, neki su krv prolivali za našu slobodu i bilo bi zaista strašno da se naše generacije odreknu te slobode samo zato što nas mediji pumpaju s tim da treba da se odreknemo slobode i samo zato što imamo par plaćenih lekara koji nam to nameću – naveo je Biljić.

Govoreći o novim i neproverenim vakcinama, rekao je da imamo situaciju da nas prisiljavaju na vakcinaciju, a da ne znamo ni sastav tih vakcina.
– Prvo, prisilna vakcinacija nije u skladu sa Ustavom Srbije, a drugo, postavlja se pitanje bezbednost te vakcine.

Da li će sa nad vašim narodom vršiti medicinski eksperiment, koji je stravičan i nedopustiv. Ako vama proizvođač vakcine napiše da ne snosi nikakvu odgovornost, hoću da znam ko će snositi odgovornost ako se jave bilo kakve kontraindikacije – naglasio je Biljić.

On je kazao da ima smisla vakcinacija protiv variole vere gde je smrtnost 30 posto, ali „ne i vakcinacija eksperimantalnom vakcinom u situaciji kada je smrtnost od bolesti 0,14 posto“.

Ne možete da dobijete sastav  vakcine. Znate šta, ako vam je zaštita autorskih prava bitnija od eksperimenta nad svojim ljudima, onda sam za to da se ne uzima ta vakcina – kategoričan je Biljić.

A kako je odgovorio na pitanja da li bi trebalo zabraniti na međunarodnom nivou da privatne kompanije prave vakcine, već da to rade državni instituti, i da li bi trebalo po pitanju vakcina ukinuti autorsko pravo na patent, te da „recept“ za vakcinu bude dostupan svima, pogledajte u emisiji.

Takođe je govorio o tome da li neko može protivno svojoj volji može biti stavljen na respirator, i da li čovek može biti zadržan protiv svoje volje u bolnici bio zdrav ili bolestan.

Pogledajte video:

(Pravda.rs)

Check Also

IZNENADNA SMRT VOĐE ROTŠILDA IZAZVAĆE NIZ NEOČEKIVANIH DOGAĐAJA U SVETU- OVO ĆE SE DOGODITI..

Smrt Barona Bendžamina de Rotšilda, koji je bio na čelu porodične kompanije Rotšild poznate širom …