Home / TEMA DANA / SRPSKI EKSPERT IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: NESTAŠICE GASA, STRUJE I HRANE SU NAMERNO IZAZVANE! OVO SE DEŠAVA (VIDEO)

SRPSKI EKSPERT IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: NESTAŠICE GASA, STRUJE I HRANE SU NAMERNO IZAZVANE! OVO SE DEŠAVA (VIDEO)

Gost u emisiji „Politikon“ na tv Helmkast autora i voditelja Danila Tvrdišića bio je prof dr. Zoran Milošević.

Govoreći o energetskoj krizi Milošević kaže:“Energetska kriza je veštački izazvana, to nije nikakva tajna. Ona je neophodna da bi se realizovao plan sive internacionale koji podrazumeva veštački izazvanu nestabilnost da bi se u kontrolisanom haosu implementirala tzv.„nova normalnost“.

U tom smislu politika sankcija EU prema Rusiji (koja je obezbeđivala 45% ukupnog gasa za Evropu) kao i ulaganje u tzv. zelenu agendu i obnovljive izvore energije je doživela krah. EU se sada našla u situaciji koja je do prošle godine bila nezamisliva, a to je da neće biti u mogućnosti da obezbedi grejanje za svoje građane.Gas je poskupeo od 300% do 500%(Hrvatska), a nafta ide do 100 dolara za barel“.

Ukazujući na problem nezabeleženog zastoja u distribuciji od drugog svetskog rata Milošević upozorava:“Evo recimo primer SAD. Obično je prosek kašnjenja u istovaru brodova bio trinaest sati. Danas je to kašnjenje trinaest dana! Nema radne snage. Nema dovoljno vozača kamiona.

Samo u Nemačkoj nedostaje 90000 vozača kamiona. U Velikoj Britaniji se zbog pomenutog zastoja prvi put od drugog svetskog rata mogu videti prazni rafovi u prodavnicama, nedostaje osnovnih životnih namirnica. Čitav lanac distribucije je stao, a zima dolazi.“

Check Also

MEDIJI KRIJU DEMONSTRACIJE U BEOGRADU- BOŠKO: „VUČIĆ JUČE HTEO DA IZAZOVE GRAĐANSKI RAT!“

Srpski pokret Dveri smatra da su kovid propusnice i druge mere u borbi protiv pandemije …