Home / TEMA DANA / ŠTA NAS TO ČEKA? SRBIJA PODIGLA BORBENU GOTOVOST: Specijalci sa metkom u cevi spremni za albanske teroriste!

ŠTA NAS TO ČEKA? SRBIJA PODIGLA BORBENU GOTOVOST: Specijalci sa metkom u cevi spremni za albanske teroriste!

vojska-srbijaBezbednosne snage Srbije povećale su borbenu gotovost u kasarnama i policijskim zgradama i punktovima koji bi mogli da budu na udaru albanskih terorista, pišu “Novosti”.

Prema informacijama ovog lista, još uvek nije prestala opasnost da više od 50 veterana OVK sa Kosova i Metohije u narednih dvadesetak dana pređu u Preševo i odatle da deluju u centralnoj Srbiji!

U osetljivi pojas oko granice s Makedonijom i u blizini administrativne linije sa KiM već su upućene nove snage svih bezbednosnih službi Srbije, a prema informacijama sa kojima se raspolaže prvi ciljevi ovih albanskih ekstremista su napadi na snage bezbednosti ispred policijskih stanica na jugu Srbije, gde se već mogu videti srpski specijalci sa dugim cevima.

– Naša država je u stanju da se obračuna sa svakim mogućim terorističkim napadom.

Posle incidenta u Kumanovu uputili smo u najosetljivije zone pripadnike najelitnijih jedinica policije i pratimo situaciju.

Nećemo dozvoliti ugrožavanje bezbednosti stanovništva ali i pripadnika vojske i policije – kaže za “Novosti” ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

(Telegraf/Večernje novosti)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …