Home / TEMA DANA / ŠTA SE MENJA SA TRAMPOM I ZAŠTO SU PUSTILI HILARI NIZ VODU: Izvođači koji će vući konce iz senke ostaće isti samo će privremeno promeniti takt i muziku do nove prilike!

ŠTA SE MENJA SA TRAMPOM I ZAŠTO SU PUSTILI HILARI NIZ VODU: Izvođači koji će vući konce iz senke ostaće isti samo će privremeno promeniti takt i muziku do nove prilike!

hilari-tramp
Nema sumnje da se i ovoga puta radi o istim Američkim korporacijama koje su dovele Hitlera na vlast!

Ford je Hitleru poklanjao za rodjendane po 50 hiljada dolara a Hitler ga je, posle dolaska na vlast, odlikovao najvišim nemačkim odlikovanjem u znak zahvalnosti.

Prasek Buš-otac Džordža starijeg i deda Dablju Buša mlađeg (Američkih predsednika) bio je već u prvom svetskom ratu koordinator za čelik pa potom savetnik nemačkog koncerna za čelik kojeg su tek posle napada na Perhaber povukli u Ameriku i konsifikovali mu svu imovinu samo onu koju je zaradio na trgovini čelikom za oružje.

Prasek Buš je kao student oženio ćerku jedinicu jednog bankara a kad je banku preuzeo davao je kredite Hitleru za naoružavanje SA.

Džordž Buš stariji je postao prvo šef CIA pa tek potom predsednik Amerike.

A ako on nije znao gde će se rat isprovocirati niko nije, što je i omogućilo da proda na vreme svoje akcije po visokoj ceni pa kad se zemlja destabilizuje kupi daleko veći broj akcija po niskoj ceni da bi se po stabilizaciji zemlje prodale po visokoj.

Hitlera su doveli na vlast kako bi krenuo na Staljina da bi potom, kad obe strane iskrvare, obe podčininile sebi kako bi Rusiji, uz pomoć Hitlera, oteli resurse što im se nije u podpunosti ostvarilo.

Tita su pomagali kreditima pa i to da osnuje blok nesvrstanih zemalja kako bi sprečili prodor Staljina i Mao Ce Tunga odnosno komunizma.

Kad su ostvarili svoj cilj pustili su niz vodu i Jugoslaviju a s tim i nesvrstane zemlje.

Titu su oteli deo Trsta i dali mu zonu „B“ pošto se odvojio od Staljina zbog osnivanja nesvrstanog bloka a potom mu pokazali kojim putem mora ići ukoliko ne želi da Staljin dodje po njega i on je išao svuda pa i Kenediju na noge a i Papi.

Ta igra povlačenjem konaca iz senke nije ni do današnjeg dana prestala.

Da su pustili Klintonovu niz vodu je razlog to što se ovako dalje nije moglo ići jer im se nepokolebljivi Putin isprečio na putu i po cenu nuklearnog sukoba.

Sa Klintonovom bi ova politika vodila u nuklearni rat pa su morali promeniti ploču, što ne znači da neće i dalje vući konce iz senke zatezanjem pa popuštanjem uzda.

Vući će oni i Trampu konce ali će ovo biti politika popuštanje kajasa jer nemaju druge pa uz bol sa osmehom na licu i novom mimikom se ulagivati kao prijatelji mira i prijateljstva.

Kako bilo da bilo čovečanstvo će moći barem na kratko da odahne.

Zato im je Tramp dobro došao.

Sigurno ne da bi vodio svoju samostalnu politiku već da bi uveo period približivanja dok se front ne omekša i pruži nova prilika da krenu vladari iz senke u pohod na Rusiju kako bi im oteli resurse.

A dotle će se koristiti svim mogućim metodama kako bi pod zastavom pomirenja destabilizovali Rusiju i pripremili sve za nov pohod sa nekim ludakom na čelu poput Hitlera.

(Dušan Nonković-Teodorović/Glas Dijaspore)

Check Also

ŠOK OTKRIĆE: PROJEKAT METROA JE IZMENjEN DA BI SE VLAST UGRADILA 2 MILIJARDE EVRA (VIDEO)

Izgubili smo 8 godina na izgradnji beogradskog metroa. Pre 8 godina je bila gotova studija …