Home / TEMA DANA / UDARNA VEST! RUSIJA ZADALA TEŽAK UDARAC TURSKOJ- BRUTALNO BOMBARDOVANJE, MNOGO ŽRTAVA! (VIDEO)

UDARNA VEST! RUSIJA ZADALA TEŽAK UDARAC TURSKOJ- BRUTALNO BOMBARDOVANJE, MNOGO ŽRTAVA! (VIDEO)

RUSKE vazduhoplovne snage poslale su snažnu poruku militantima koje podržavaju Turci na severu Sirije u ponedeljak, kada su njihovi ratni avioni uništili čitav kamp za obuku u provinciji Idlib.

Prema izvoru sa terena u susednoj Latakiji, ruske vazdušno-kosmičke snage snažno su gađale kamp za obuku koji je pripadao militantnoj grupi koju podržavaju Turci u blizini grada Salkin u severnom Idlibu.

Izvor je rekao da je, na osnovu ranih izveštaja, ruski napad likvidirao i ranio više od 100 militanata koje podržavaju Turci, dok je takođe uništio ceo kamp za obuku u blizini turske granice u guvernorati Idlib.

Fotografije koje je objavila novinska agencija Ana već su pokazale neka razaranja od ruskog napada, uključujući direktne udare na položaje militanata koje podržavaju Turci.

Podsetimo, ruske oružane snage izvršile su u petak uveče razorni napad na nalazišta nafte militanata u severnom delu provincije Alepo.

Video-snimak objavljen nakon napada ruske vojske pokazao je razaranja koja su prouzrokovana gađanjem militantnih naftnih nalazišta, uključujući njihove tankere, koji se koriste za krijumčarenje nafte u susednu Tursku.

Check Also

DA LI JE OVO SAMO UVOD?! ČITAVO SELO U SRBIJI SE IZMEŠTA ZBOG RUDNIKA! VLADA SRBIJE: „NAŠI STRATEŠKI PARTNERI SU TO HTELI“

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović posetila je Zaječar, gde je organizovan prijem građana. Ona …