Home / TEMA DANA / UDARNO! ČOVEK KOJI JE U DAVOSU NAJAVIO PANDEMIJU, SADA UPOZORAVA NA NOVU KATASTROFU! NEMCI VEĆ POČELI PRIPREME..

UDARNO! ČOVEK KOJI JE U DAVOSU NAJAVIO PANDEMIJU, SADA UPOZORAVA NA NOVU KATASTROFU! NEMCI VEĆ POČELI PRIPREME..

Klaus Švab, koji je u Davosu pre nekoliko godina najavio pandemiju, koja će sa sobom doneti karantine i opštu vakcinaciju stanovništva, sada upozorava svet na katastrofu koja će doneti opšti kolaps struje i totalnu blokadu svih institucija, bolnica, snabdevanja…

Nemci kao Nemci, već su počeli pripreme. Vlasti savezne pokrajine Severna Rajna-Vestfalija pokrenule su kampanju koja bi trebalo da pripremi stanovnike za totalni nestanak struje.

Instruktori programa nazvanog „Dan zaštite od katastrofa“ podučavaće stanovnike Bona kako da se snađu u slučaju da duže vreme (nedeljama) ostanu bez električne energije. Pre svega, kako da zagreju kuću uz pomoć sveća i kuvaju bez struje.

Tim povodom Kancelarija za civilnu zaštitu objavila je kratak video u kom se nagoveštava kako će ta obuka izgledati. Na snimku je prikazana starija žena koja na sebi ima nekoliko slojeva odeće i koja uz pomoć sveća i saksije zagreva prostoriju u stanu, a folijom prekriva prozore.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Paralelno sa tim, u Bonu će, kako navodi RT, biti predstavljena knjiga pod naslovom „Kuvanje bez struje“.

Nemačka se, inače, najviše oslanja na prirodni gas. Zalihe gasa su, kako pišu tamošnji mediji, iscrpljene zbog neuobičajeno hladne zime i proleća?! Nedavno je nastao i problem sa obnovljivim

izvorima energije. Energija vetra je poslednjih godina najveći proizvođač električne energije u Nemačkoj, ali je udeo njene potrošnje pao u prvoj polovini ove godine zbog odsustva vetra u vetroparkovima, tvrde nemački mediji.

(Sputnik)

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …