Home / TEMA DANA / VELJA ILIĆ ZATRESAO SRBIJU OTKRIĆEM: POTPISIVANJE „MALOG ŠENGENA“ JE VELIKA PREVARA SRPSKOG NARODA.. (VIDEO)

VELJA ILIĆ ZATRESAO SRBIJU OTKRIĆEM: POTPISIVANJE „MALOG ŠENGENA“ JE VELIKA PREVARA SRPSKOG NARODA.. (VIDEO)

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da je potpisivanje „malog šengena“ sa Albanijom i Severnom Makedonijom velika prevara Aleksandra Vučića prema srpskom narodu.

„Taj „mali šengen“ koji je Vučić potpisao u Ohridu sa Albancima i Makedoncima je velika prevara koja je uvod u priznavanje nezavinosti Kosova. On je bez ičijeg odobrenja to potpisao. Gura Srbiju u živo blato ,a onda za to traži podršku od Makrona.

Šta danas mogu da očekuju građani Srbije? Da uđemo u savez u kome ćemo biti potpuno obespravljeni, gde će Albanci da kupuju po Srbiji i naseljavaju se, pa ćemo jednog dana da branimo Kragujevac , Čačak , Užice . Vučić tim sporazumom uvodi Srbiju u tiho priznanje Kosova i to mora svima da bude jasno. Vučić pravi veliku Albaniju, a na to svi ćute“, rekao je Ilić na konferenciji.

On je istakao da je nedopustivo to što radi ova vlast i da svaki novi dan sa Vučećem na čelu Srbije znači nenadoknadivi gubitak za državu.

„Pitam se ko je taj Vučić i za čije interese on radi? Mi smo imali Tita koji nam je na mala vrata uveo Albance na Kosovo. Je l’ to Vučić glumi novog Tita? On sigurno ne radi za interese Srbije. On radi za interese Albanca . Zato kupi se i odlazi iz Srbije. Nećeš ti da je rasturaš više. Idi u tvoje Bugojno ili na drugu tebi poznatu adresu , pa tamo radi šta hoćeš. Srbiju ti ne damo. Nećeš ovde da nam dovodiš Albance da nam njihova mafija kupuje zemlju. Nećemo ti to dozvoliti!“, poručio je Ilić.

Predsednik Nove Srbije je istakao da Vučić „sve radi da sačuva svoje mafijaško okruženje i vlast, porodične i kumovske poslove“.

„Podelio je sve ,a Srbija siromašna da siromašnija ne može biti dok on pravi veliku Albaniju. Poskupela struja , komunalije, narod ne može da preživi, 40 odsto naroda greje samo jednu sobu, nemaju od čega ogrev da plate i struju. Poskupljenje struje povlači sva druga poskupljenja. Narod sve siromašniji, a njegova klika oko njega sve bogatija. Za prioritet su odredili put prema Prištini. Oni prave centar u Albaniji . Pa to niko normalan ne radi, kazao je Ilić.

Pogledajte video:

(Srbin.info)

Check Also

PUTIN DONEO ODLUKU- Tek sad počinje žestok ekonomski rat sa Evropskom Unijom!

Ruski energetski gigant Gasprom saopštio je da više ne može izvoziti gas gasovodom Jamal-Evropa preko …