Home / TEMA DANA / ZAŠTO SU KAMERE U TRENUTKU UBISTVA BILE UGAŠENE, A PRORADILE TEK 10 MINUTA KASNIJE? Saradnica Olivera Ivanovića otkriva detalje istrage.. (VIDEO)

ZAŠTO SU KAMERE U TRENUTKU UBISTVA BILE UGAŠENE, A PRORADILE TEK 10 MINUTA KASNIJE? Saradnica Olivera Ivanovića otkriva detalje istrage.. (VIDEO)

Saradnica Olivera Ivanovića, Ksenija Božović, u izjavi za agenciju Beta navela je kako joj je u Prištini rečeno da su kamere proradile 10 minuta nakon ubistva i da su snimile samo kola Hitne pomoći koja su došla na poziv pošto je pucano na Ivanovića.

– Od međunarodnih predstavnika, Kfora i tužioca saznala sam samo to da kamere na našim prostorijama ispred kojih je Oliver ubijen nisu radile 12 dana, od 4. janura i da su proradile 16. januara, desetak minuta nakon ubistva kada su snimila kola Hitne pomoći – rekla je Božović šta joj je rečeno u tužilaštvu, gostujući u emisiji „Slobodno srpski“, prenosi Kossev.

Prema njenim rečima, Građanska inicijativa Srbija, demokratija, pravda još nije dobila risiver koji je oduzet zbog istrage.

– Istražni organi imaju odgovornost što nam nisu dali da pogledamo snimak već su kamere odneli dok smo bili u bolnici u koju je Oliver bio odvezen – rekla je Božović i dodala da je nemoguće da kamere nisu radile 12 dana.

Božović je dodala da će videti šta će moći da urade ako im risiver bude vraćen nakon više od četiri meseca.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara. Na njega su nepoznate osobe pucale oko 8.15 minuta.

Kamere su bile postavljene tako da postoji mogućnost da su snimile trenutak kada je Ivanović ubijen.

Šef operative Kosovske policije Željko Bojić tada je rekao da je policija skinula video zapis sa sigurnosnih kamera i sav materijal, kao i onaj prikupljen tokom uviđaja, i da ga je poslala na dalju obradu u Prištinu.

Pogledajte video:

 

Check Also

ALEKSIĆ: OVO JE JEDINI NAČIN DA SE SPREČI ISKOPAVANjE LITIJUMA I ZATRUJE CELA SRBIJA! STRANCI SU UCENILI VUČIĆA..

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić pozvao je danas građane iz cele Srbije da podignu svoj …