Home / U FOKUSU / Anonimusi objavili niz hitnih upozorenja građanima širom sveta: Pentagon se sprema da proglasi Treći svetski rat! (VIDEO)

Anonimusi objavili niz hitnih upozorenja građanima širom sveta: Pentagon se sprema da proglasi Treći svetski rat! (VIDEO)

anonimus 1

Hakerska grupa Anonimus je objavila niz hitnih upozorenja građanima širom sveta, navodeći da se Pentagon sprema da proglasi Treći svetski rat.

Dok tenzije između Rusije i Amerike nastavljaju da rastu, bivši ruski lider Mihail Gorbačov je upozorio da se svet nalazi na ivici svetskog rata.

Pored svega toga, hakerska grupa Anonimus objavljuje niz alarmantnih snimaka i izveštaja ukazujući na to da je Treći svetski rat neizbežan.

Ipak, oni navode da ne mora istovremeno da znači da će ovaj rat biti nuklearan.

Anonimusi navode: „Kada imate vladu koja deluje bez granica, kada imate vladu koja militarizuje policiju, vladu koja posmatra narod kao neprijatelja, kada imate vladu koja vas laže, rat je neizbežan“.

Pogledajte video:

Webtribune.rs

Check Also

POTEZ POSLE KOG ZA SEVERNU KOREJU NEMA POVRATKA, A AMERIKA BAŠ TO SPREMA: „Ako učinite taj korak, smatraćemo to objavom rata!“

Severna Koreja saopštila je danas da će bilo kakvu pomorsku blokadu smatrati činom rata, javlja …