Home / U FOKUSU / RUSKE SLUŽBE POSLALE DRAMATIČNO UPOZORENJE: Srbiji se sprema haos a ovo su 2 scenarija koja podrazumevaju i ubistva!

RUSKE SLUŽBE POSLALE DRAMATIČNO UPOZORENJE: Srbiji se sprema haos a ovo su 2 scenarija koja podrazumevaju i ubistva!

rusija- putin- vojska- komanda
Ruski obaveštajci dostavili su srpskim službama podatke koji ukazuju na više nego opasne planove Amerikanaca u Srbiji.

Amerikanci imaju jako opasne planove za izazivanje haosa i političkog prevrata u Srbiji, a da bi ostvarili interese, šefovi CIA spremni su čak i da organizuju ubistva.

Ovakvo dramatično upozorenje ruski obaveštajci su pre desetak dana uputili srpskim kolegama.

U prvom trenutku, ovom upozorenju nije pridavan veliki značaj, ali posle slučaja „Jajinci“ i otkrivene pripreme atentata na premijera Vučića i, najverovatnije njegovog brata Andreja, ruska dojava je shvaćena ozbiljno.

Naše službe su proteklih dana od zvanične Moskve zatražile dodatne podatke i eventualne dokaze o „američkoj zaveri“.

Priprema terena

Prema rečima izvora ovog lista, Rusi tvrde da CIA planira da Srbiju gurne u totalnu političku nestabilnost po receptu koji je na ovim prostorima već viđen krajem devedesetih godina prošlog veka.

– Dva su scenarija za izazivanje haosa, a oba podrazumevaju ubistva.

Prema prvom, bio bi ubijen neko od Vučićevih saradnika ili čak rođaka, što bi onda u medijima bilo predstavljeno kao mafijaški obračun unutar kriminalne vlasti.

U tom trenutku vrlo je indikativno da godinama u medijima koje u Srbiji kontrolišu Amerikanci traje sistematska satanizacija ljudi iz Vučićevog najbližeg okruženja.

Pogledajte kako se samo njegov brat Andrej, bez ikakavih dokaza, prikazuje kao čovek iz senke koji se bavi sumnjivim poslovima, reketira ljude, otima firme i restorane – upozorava jedan od sagovornika „Informera“.

On navodi da bi, prema drugom planu, bili ubijani najglasniji politički protivnici Vlade i premijera Vučića.

– Za ta ubistva bi onda, naravno, bila optužena vlast.

Ne treba ništa da objašnjavam, setite se samo ubistva devedesetih i tokom 2000. godine, pre Petog oktobra…

Jasno je da je, kad je neko spreman na radikalne metode, vrlo lako gurnuti zemlju u opasan haos u kome je moguć svaki scenario, pa i onaj ukrajinski ili, ne daj Bože, libijski – upozorava izvor „Informera“.

(Agencije)

Check Also

POTEZ POSLE KOG ZA SEVERNU KOREJU NEMA POVRATKA, A AMERIKA BAŠ TO SPREMA: „Ako učinite taj korak, smatraćemo to objavom rata!“

Severna Koreja saopštila je danas da će bilo kakvu pomorsku blokadu smatrati činom rata, javlja …