Home / ZANIMLJIVOSTI / 15 ZNAKOVA DA STE SUĐENI JEDNO DRUGOM: Pronalazite li se bar u 5 tačaka?

15 ZNAKOVA DA STE SUĐENI JEDNO DRUGOM: Pronalazite li se bar u 5 tačaka?

dvojeOdlučivanje da li ste spremni da se istinski posvetite nekome je duboka i veoma lična odluka, a svako ima različite kriterijume utvrđivanja da li je vezi “suđeno” da opstane. Međutim, kako to „najlakše“ utvrditi? Ukoliko prepoznajete većinu od sledećih petnaest znakova, vašoj vezi je suđeno da uspe. Držimo vam palčeve, u svakom slučaju.

1. Govorite mu stvari koje niste rekli nikom drugom. Želja da mu kažete intimne detalje iz vašeg života znači da mu verujete što je glavna komponenta dugotrajne, uspešne veze.

2. Dopuštate mu da vidi vaše trenutke slabosti. Kada u životu sve ide po planu, lako je biti srećan. Međutim, šta kada su stvari crne? Želite li da ga vidite kada ste tužni i kada se ne osećate baš najbolje? On bi trebalo da vam bude u teškim trenucima, a ne teret.

3. Poštujete ga. Ne želite da promenite suštinu onoga što je on. Možda postoje stvari koje vas svakodnevno iritiraju, ali vi ga volite, čisto i jednostavno.

4. Želite da ga upoznate s najbližima. Ponosni ste na njega i želite da ga “pokažete”.

5. Možete zamisliti zajedničku budućnost.

6. Ne plašite se neslaganja s njim. Znate da će vas on, čak i kada se prepirete, saslušati. On vas ozbiljno shvata, čak i kada niste u pravu.

7. Želite da rešite vaše glavne razlike. Ako imate ključne razlike koje će uticati na vašu zajedničku budućnost (različita uverenja oko religije, novca, porodice i slično), vi želite da ih rešite, pa verujete da možete doći do rešenja koje će biti zadovoljavajuće za oboje.

8. Smejete se zajedno. Smeh je jedan od najjednostavnijih životnih užitaka – definitivno bi trebalo da budete u stanju da nasmejete i zabavite jedno drugo.

9. On vam je neverojatno, iznenađujuće i krajnje privlačan. “Hemija” je nesumnjivo bitan sastojak u zdravoj vezi. A ako se on baš i ne uklapa u vaš uobičajeni “tip muškarca”? Još jedan razlog da verujete da je on “onaj pravi”.

10. U redu je kada ćutite. Ne osećate da prostor između vas uvek mora da bude ispunjene čavrljanjem ili blebetanjem. Sasvim je normalno i prijatno da ćutite jedno pred drugim.

11. Uz njega osećate da ste ono što zaista jeste. Nemate osjećaj da morate razmišljati što reći; ne osjećate se napeto ili uznemireno zbog nečega što ćete reći ili uraditi. Možete biti upravo onakvi kakvi zaista i jeste.

12. Potreban vam je u „dovoljnim količinama“. Žudite za njim, ali ne previše. Određena vrsta potrebe je u redu, ali previše može biti uzrok nezadovoljstva.

13. Ne osećate se previše ljubomorno. Sasvim je u redu kada on izlazi s njegovim prijateljima (čak i prijateljicama). „Dopuštate“ jedno drugom da imate svoje živote i interesovanja.

14. Imate osećaj da vas on čini boljom osobom. Zbog njegovog “uticaja” osećate se zabavnije, kreativnije, duhovitije, optimističnije – kao najbolja verzija sebe. Imate osećaj kao da on dopunjuje najbolje delove vaše ličnosti.

15. On vas razume. Ponekad je tako jednostavno. Imate osećaj da on razume osnovne delove vaše ličnosti, a koje ne možete da objasnite. To je divan osećaj koji je potrebno da imate uz osobu sa kojom plnirate da provedete ostatak života.

(Minimagazin.info)

Check Also

PROGUTALA GA ZEMLJA NA STANICI USRED NJUJORKA, PA GA U RUPI NAPALI PACOVI! (VIDEO)

Amerikanca koji je čekao autobus na stajalištu usred Njujorka progutala je zemlja, a kada je …