Home / ZANIMLJIVOSTI / ČOVEK I PAS NESTALI SU U ŠUMI, a onda je policijski helikopter snimio OVO termalnom kamerom.. (VIDEO)

ČOVEK I PAS NESTALI SU U ŠUMI, a onda je policijski helikopter snimio OVO termalnom kamerom.. (VIDEO)

Clip

Porodica Martina Kaia pozvala je policiju u pomoć jer se starac, punih 7 sati nakon što je rekao da ide prošetati psa, nije vratio kući. Zabrinuti da mu se nije dogodilo nešto loše, budući je već pala noć, krenuli su u potragu. Policija je angažovala i helikopter opremljen termalnom kamerom koja je zabeležila zaista neobičan prizor.

U šumarku, samo nekoliko ulica dalje od svog doma, Martin je ležao na tlu, u nesvesti. Pored njega bio je njegov pas. Ležao je pored vlasnika. Punih 7 sati njegov pas, Holi Blue, nije se pomerao od njega.

Kada su na teren izašli policajci, preko radio veze do čoveka ih je navodila policijska ekipa iz helikoptera. Čovek je ležao na tlu, nepomičan, a pas je, kada je primetio da im se približavaju, ustao i počeo da laje.

Termalna policijska kamera zabiljezila hrabrost … bi virealiti

Holi Blue dobroćudan je pas, pa je njegova odbrana vlasnika bila samo glasna, ne i agresivna. Nastojao je lavežom odvratiti policajce od vlasnika koji je nepomično ležao na tlu. Međutim, kada se uverio kako mu dva čoveka u uniformi neće nauditi, počeo je da maše repom, polako im se približavajući.

Hrabrost i lojalnost ovog psa policajci su odlučili pokazati javnosti, pa su objavili snimak na kojoj se vidi ponašanje životinje u situacijama kada je vlasnik ugrožen.

Pogledajte video:


Policijski helikopter termalnom kamerom… by vireality

(Net.hr)

Check Also

DA BUDE KAO NOVA: FANTASTIČAN RECEPT KAKO DA OČISTITE KADU OD ŽUTIH FLEKA

Jedna od najružnijih pojava koje možete zateći u kupatilu su žute naslage koje se pojavljuju …