Home / ZANIMLJIVOSTI / CVEĆE ZA DRAGU I NAKON SMRTI: Pokojni suprug poklanja joj bukete i s onoga sveta..

CVEĆE ZA DRAGU I NAKON SMRTI: Pokojni suprug poklanja joj bukete i s onoga sveta..

cvece-nakon-smrti

Jim Golai bio je ljubav njenog života. Shelli mu je, za života, rodila decu, voleli su se i bili su nerazdvojan par. Međutim, sudbina je htela da Jim prvi napusti Šeli. Obolio je od tumora na mozgu i preminuo u bolnici. Shelli je bila neutešna, sve dok jednog dana nije zazvonilo zvonce na ulaznim vratima.

Kada ih je otvorila, a bilo je to na Valentinovo 2014. godine, nije mogla verovati svojim očima. Ispred nje je stajao čovek s buketom cveća u rukama, te porukom u kojoj je pisalo kako ih šalje njen pokojni suprug!

Pomislila je kako su joj buket poslala deca, ali onda je saznala pravu istinu. Jim, pre no što je preminuo, dogovorio se s cvjecarnici da njegovoj ženi, do dana njene smrti, svako zaljubljenih šalju 1 buket i tako do dana njene smrti.

„Džim je fascinantan čovek koji ne poznaje granice. Čak i u smrti, njegova ljubav je beskonačna. Do kraja svog života primat ću cveće za Valentinovo od njega. On je zaista poseban čovek „, rekla je Shelli.

Celu priču o neobičnoj testamentu koju je napravio Jim, Shelli je saznala tek kada je nazvala cvećaru. Zaposleni su bili ti koji su joj otkrili što je Jim učinio.

Bila je to prava ljubav, kakvih više nema, znate. Romansa iz bajke, vitez na belom konju. Iako ta romantika i dalje traje, ovo je nešto zaista posebno „, rekla je cvećarka.

(Net.hr)

Check Also

POLICIJA UPALA U CRKVU NA USKRS DA ISTERA VERNIKE, A ONDA JE DOŠAO PASTOR (VIDEO)

Ovaj video je nastao u Kanadi u gradu Kaljari. Poljski pastor je jedino na ovaj …