Home / ZANIMLJIVOSTI / Divljao na putu, preticao sa 160 km/h i prenosio sve uživo na Fejsbuku, a onda je naleteo na kamion i završio u bolnici! (VIDEO)

Divljao na putu, preticao sa 160 km/h i prenosio sve uživo na Fejsbuku, a onda je naleteo na kamion i završio u bolnici! (VIDEO)

facebook-nesreca

Nebrojeno puta se pokazalo koliko je opasno koristiti mobilni telefon tokom vožnje, ali slučaj mladića koji je svoje divljanje po autoputu uživo prenosio na Fejsbuku se ipak izdvaja od ostalih.

Onasi Olio-Rohas je izgubio kontrolu nad vozilom na autoputu broj 6 u mestu Providens i naleteo na kamion i betonsku ogradu. Video je okačen na njegovoj Fejsbuk stranici i pokazuje kako on vozi brzinom koja premašuje 160 kilometara na sat. Policija je potvrdila da je autentičan snimak na kojem se vidi da Onasi veoma riskantno pretiče vozila i sa leve i sa desne strane.

Prema navodima policije dvadesetogodišnjak je udario u kamion koji je izlazio na autoput, a zatim prešao tri kolovozne trake i udario u betonsku ogradu. Vatrogasci su morali da ga izvlače iz havarisanog vozila, dok vozač kamiona nije povređen.

Saobraćaj na tom autoputu bio je blokiran najmanje dva sata. Izvesno je da je Onasi u velikoj meri olakšao istragu policiji, koja na osnovu snimka neće imati problema da sastavi optužnicu protiv bahatog vozača.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …