Home / ZANIMLJIVOSTI / Doživela je strašnu nesreću, a on je ostavio sve da bude uz nju: Uskoro će se venčati.. (VIDEO)

Doživela je strašnu nesreću, a on je ostavio sve da bude uz nju: Uskoro će se venčati.. (VIDEO)

dvoje- nesreca

Michael Hoskin i Turia Pitt upoznali su se u osnovnoj školi. Vezu su započeli 2009. godine, a dve godine kasnije ona je doživela strašnu nesreću. Tokom održavanja ultramaratona zahvatilo ju je požar, koji je izbio u šumi kroz koju je trčala, te je zadobila opekotine na 65 odsto tela. Ostala je bez prstiju desne ruke, a u bolnici je provela pet meseci.

Michael je odustao od karijere policajca kako bi se mogao brinuti za nju, a nedavno su objavili da su vereni, piše Daili Mail.

„Kupio sam dijamantski prsten dok je bila na intenzivnoj nezi, još pre četiri godine. Ne želim da je ljudi sažaljevaju, jer ona samo želi nastaviti sa svojim životom „, rekao je Majkl.

Za ljubav svog života kaže da ima neverovatnu energiju.

„Voli provoditi vreme napolju, oboje volimo okean pa tako provodimo vreme zajedno“, dodao je.
Turia je ushićena zbog veridbe, posebno jer je često govorila da je Majklova ljubav razlog njenog oporavka te da je zbog njega najsretnija cura na svetu.

„Predivno je imati takvog čoveka u svom životu. On budi ono najbolje u meni i veselim se što ću provesti ostatak života s njim „, rekla je.

Nakon nesreće nastavila se baviti trčanjem, biciklizmom, plivanjem i drugim sportovima, a počela se baviti i humanitarnim radom pa je prikupila nekoliko stotine hiljada dolara za humanitarne svrhe.

Pogledajte video:

 

 (Indek)

Check Also

ČUDO SVETE PETKE: ALBANCI HTELI DA GA UBIJU, JER NIJE HTEO DA IM PRODA IMANjE, A ONDA JE…

1986.godine u manastiru Sv. Petke u Stublu kod Kraljeva zapisano je sledeće svedočanstvo: Dragiša Gojkvić, …