Home / ZANIMLJIVOSTI / DOŽIVEO KLINIČKU SMRT, PA UPOZNAO BOGA: Priča ovog sveštenika će uništiti veru svakom hrišćaninu..

DOŽIVEO KLINIČKU SMRT, PA UPOZNAO BOGA: Priča ovog sveštenika će uništiti veru svakom hrišćaninu..

svestenikFoto: Tanjug/AP

Sveštenik tvrdi da se jasno seća svega što se dogodilo dok je bio klinički mrtav. Opisao je neobično vantelesno iskustvo i intenzivan osećaj ljubavi i prihvatanja koji je osetio kada ga je okružila svetlost

Džon Majkl O’Nil (71) je svešteno lice iz Masačusetsa koje služi u katoličnoj crkvi u Americi i tvrdi da je bio klinički mrtav čak 48 minuta, a nakon što ga je Hitna pomoć reanimirala, na svet gleda drugim očima!

On je za skoro sat vremena otišao u raj i upoznao Boga kojeg je opisao kao “toplu i utešnu majčinsku figuru”.

Majkl je u bolnicu prevezen 29. januara prošle godine, nakon teškog srčanog udara, a ubrzo po dolasku proglašen je mrtvim. Međutim, zahvaljujući modernom uređaju LUCAS-2, doktori su uspeli da povrate funkcionalnost arterija i uspostave normalan ritam srca.

Doktori su bili u strahu da će ovaj “zastoj” ostaviti posledice na Džonovom mozgu, međutim, on se uspešno opravio.

Sveštenik tvrdi da se jasno seća svega što se dogodilo dok je bio klinički mrtav. Opisao je neobično vantelesno iskustvo i intenzivan osećaj ljubavi i prihvatanja koji je osetio kada ga je okružila svetlost. Tvrdi da je u tom trenutku otišao u raj i susreo se s Bogom, kojeg opisuje kao žensko, majčinsko “Biće svetlosti”.

– Njena prisutnost bila je neverovatna i utešna. Imala je mek i nežan glas, a njena prisutnost bila je ohrabrujuća poput majčinog zagrljaja. Činjenica da je Bog Sveta majka umesto Svetog Oca nimalo mi ne smeta, naprotiv ona je sve što sam se nadao da će biti, čak i više od toga – rekao je O’Nil.

– Želim da nastavim da propovedam. Želim da delim svoje novo saznanje o Majci, Sinu i Duhu Svetom sa svim katolicima i svim hrišćanima. Bog je veliki i svemoguć uprkos tome što je žena – tvrdi sveštenik.

(Telegraf.rs /index.hr)

Check Also

NAROD PO SRBIJI- OVO ČEKA SVE NAS! VODA U JEZERU CRVENA, ČUJU SE IZ NjE ZVUCI, BUNARI PRESUŠUJU! (VIDEO)

Meštani Gornjih Nedeljica, nedeleko od području na kom australijski Rio Tinto planira izgradnju rudnika litijuma …