Home / ZANIMLJIVOSTI / HOROSKOP OTKRIVA: GDE NAJVIŠE GREŠITE U LJUBAVI?

HOROSKOP OTKRIVA: GDE NAJVIŠE GREŠITE U LJUBAVI?

Iskoristi šanse . Govori istinu . Izađi s nekim ko je apsolutno pogrešan za tebe . Reci NE . Potroši sav svoj novac. Upoznaj nekog slučajno. Reci VOLIM TE. Pevaj glasno . Smej se glupim šalama. Plači. Izvini se . Reci nekome koliko ti znači. Reci nekom kretenu šta misliš o njemu . Živi život , i NEMOJ SE KAJATI.

dvoje

Ako nemate sreće u ljubavi , probajte da promenite svoje tipično ponašanje …

Izaberite karakter:

Ovan

Ovnova samouverenost , koja je na početku možda bi bila privlačna partneru , s vremenom postaje veliko opterećenje . Ovnovi moraju poraditi na svom egoizmu i naučiti ponekad i partnera da stave na prvo mesto ispred svega ostalog .

Treba shvatiti da je kompromis osnova svake dobre i duge veze . Njihova ishitrenost i brzoplete reakcije takođe mogu predstavljati problem u vezama , jer se drugi jako teško nose s njihovim napadima ljutnje i besa .

Bik

Bikovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi često se više ne brinu o sebi . Osećaju se prijatno , pa preteruju u hrani i piću i ne paze na izgled , što može biti izuzetno neprivlačno . Nekad su previše lenji za romantiku i partnera uzimaju zdravo za gotovo .

Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost . Bikovi su skloni da partneru dugo zameraju greške i uporno započinju iste svađe , što svakom s vremenom dosadi .

Blizanci

Blizanci su skloni flertu, pa se partner uz njih može osećati nesigurno. Ne odaju utisak stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba oseća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promenama mišljenja i raspoloženja isto je nešto što drugima nije privlačno, jer se nikad ne zna koje će od mnogih njihovih lica izbiti na površinu.

Rak

Rakovi često već na početku veze postanu zavisni od partnera , a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakog plaši . Kad su u vezi , partner postaje centar njihovog sveta , zbog čega se često oseća kao da ga guše .

Ofanziva je i osetljiv , pa ga je jako lako povrediti . Ne voli da započinje nove stvari i upušta se u nove aktivnosti , pa život s njim može lako ući u rutinu .

Lav

Lav veliki ego nešto je s čime se treba znati nositi . Nije lako živeti sa osobom koju vređa svaka sitnica i koja je spremna danima da ne razgovara sa partnerom zbog uvređenosti . Sami sebi su na prvom mestu , što s vremenom postaje veliki problem . Ne znaju priznati grešku , a uz to su skloni flertu , pa se partner ponekad s njima ne oseća sigurno .

Devica

Stidljive i povučene Device teško otkrivaju svoje prave emocije pa njihov partner nikad ne zna šta stvarno osećaju . Život s njima može biti težak jer su previše kritične i uvek svemu pronalaze neku manu .

Teže za savršenstvom , ali ne shvataju da treba da uživaju u malim , običnim stvarima . Njihova opsednutost čistoćom i zdravljem takođe može biti vrlo naporna .

Vaga

Vagin ljubavni život može biti haotičan , jer često bira pogrešne partnere , one kojima treba pomagati ili ih popravljati , što nije dobra osnova za vezu . Kad su u vezi , neodlučne su i stalno razmišljaju da li je partner za njih pravi , a izludjujuci je i njihova sklonost ka flertu .

Ne vole svađe , pa govore ono što partner želi da čuje , što s vremenom može postati problem , jer je iskrena komunikacija temelj svake uspešne veze .

Škorpija

Škorpija uvek idu na sve ili ništa , pa s njima nije lako držati korak . U vezi postaju ljubomorni i posesivni , pa često guše partnera . Osim toga , tajanstveni su , pa voljena osoba uvek ima osećaj da Škorpija nešto krije i da sa njima nije potpuno iskrena .

Zlopamtila su koja nikad ne opraštaju , a mali sukob redovno pretvaraju u dugotrajnu svađu punu optužbi i pokušaja emotivne manipulacije .

Strelac

Strelci su često neosetljivi i nepažljivi pa često povrede partnera , a da toga nisu ni svesni . Žive za uzbuđenje i akciju , pa im sve brzo dosadi . Partner oseća da im stalno mora biti zanimljiv , što može stvoriti pritisak .

Ono što je njegov najveći problem u vezama je potreba da ima potpunu slobodu i samo svoj društveni život , što mnogim njegovim partnerima ne odgovara .

Jarac

Jarac je odsutan i distanciran dok ne dobije potpuno poverenje u partnera , što je dugotrajan proces koji malo ko može dočekati . Partner lako postaje frustriran što ne zna pravu prirodu Jarčevih osećanja .

Nije lako živeti sa melanholicnom osobom koja se oko svega brine , a njegov pesimizam prenosi se i na okolinu . Nisu spontani i opterećeni su poslom , pa život s njima može postati monoton .

Vodolija

Vodolija potreba za slobodom i insistiranje na individualnosti mogu biti iscrpljujući u vezama , pa tako partner ponekad ima osećaj da su Vodoliji svi važniji od njega . Bogati društveni život mnoge partnere čini ljubomornim , što Vodolija ne može shvatiti .

U nekim slučajevima nedostatak intimnosti i romantike može dovesti do udaljavanja . Voljena osoba uvek zna šta Vodolija misli , ali nikada šta oseća , jer izbegava da razgovara o svojim emocijama .

Ribe

Ribe žive u svom svetu i često idealizuju partnera , ali njihovim nerealnim očekivanjima nije moguće udovoljiti . Često ulaze u odnose sa osobama koje ih ne zaslužuju ili održavaju tajne veze .

Obično imaju komplikovan ljubavni život , a zbog požrtvovane prirode spremne su mnogo toga da istrpe , ali partneri ih često iskoriste i odbace . Moraju shvatiti da ljubav nije samo davanje , već i primanje .

Check Also

ČUDO SVETE PETKE: ALBANCI HTELI DA GA UBIJU, JER NIJE HTEO DA IM PRODA IMANjE, A ONDA JE…

1986.godine u manastiru Sv. Petke u Stublu kod Kraljeva zapisano je sledeće svedočanstvo: Dragiša Gojkvić, …