Home / ZANIMLJIVOSTI / Ispovest žene koju je verenik pokušao da prekolje „da bi bila ružna“

Ispovest žene koju je verenik pokušao da prekolje „da bi bila ružna“

500-3Foto:ITV

Britanka Natali Elman (26), nedavno je u najgledanijem jutarnjem programu jedne od tamošnjih televizija iznela svoju životnu priču, koja je za malo mogla da se završi tragično.

Njen verenik, vanbračni partner i otac njihovih blizanaca Džejson Hjudžiz pred decom ju je premlatio tegovima za bodibilding, a zatim ju je još i posekao po vratu, za samo nekoliko milimetara promašivši arteriju.

Kada je uhapšen i izveden pred sud, Hjudžiz je tvrdio da nije želeo da je ubije, već samo da je poseče „da bi bila ružna“ na mestu koje neće moći da sakrije kada se dotera da izađe sa drugim.

Sve ovo se dogodilo u vreme kada je par već bio pred razlazom zbog Hjudžizovog čestog opijanja, koje je bilo praćano i žučnim svađama i nasilnim ispadima.
Sud nije imao preterano razumevanja za Hjužizovo opravdanje, i osudio ga je na 9 godina zatvora, pri čemu mu kazna ističe tek 1916.

Oslobođena nasilnika, Natali je sebi izgradila nov život. Namera da je zauvek obeleži nije mu pošla za rukom, jer joj je ožiljak na vratu potpuno zacelio i jedva se primećuje, a u međuvremenu je zasnovala i novu porodicu, sa svojim blzancima i novim partnerom Vejnom, čiju bebu trenutno čeka.

Sinovi koje je dobila u vezi sa Hjudžizom, i koji su u vreme njegovog odlaska u zatvor imali samo dve godine, veruju da im je Vejn otac, a Elmanova namerava da im istinu kaže tek kada budu bili malo stariji.

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …