Home / ZANIMLJIVOSTI / ISTERAO JE ŽENU IZ KUĆE I DOVEO LJUBAVNICU, a onda je žena povukla potez za pamćenje

ISTERAO JE ŽENU IZ KUĆE I DOVEO LJUBAVNICU, a onda je žena povukla potez za pamćenje

razvodFoto-ilustracija: Profimedia

Simpatična priča postala je hit na internetu, a i vama će se dopasti

Nakon razvoda, muž je dao, sada već bivšoj supruzi, samo jedan dan da se iseli. Spakovavši svoje stvari, ona je rešila da priredi sebi oproštajnu večeru: poslednji put je sela za ogroman, prelep trpezarijski sto, upalila je sveće, pustila opuštajuću muziku i servirala sebi večeru. Na stolu su bili škampi, kavijar i boca šardonea.

Završivši trpezu, uzela je nekoliko polupojedenih repića škampa, poumakala ih u kavijar i stavila ih u garnišne za zavese, u svim sobama, svoje, već bivše kuće.

Muž je, sa svojom novom devojkom, bio neverovatno srećan prvih nekoliko dana.

Ali, uskoro, u celoj kući pojavili su se neprijatni mirisi. Uradili su sve šta se moglo uraditi u kući: čistili, brisali, prali, luftirali, uradili deratizaciju, čak su promenili podove i prekrečili zidove… Potrošili su veliku količinu novca da bi se oslobodili ovog zla.

Ali, ništa nije delovalo… Miris je bio prisutan, i svakim danom postajao sve gori. Prijatelji su prestali da ih posećuju, vadivši se na različite razloge.

Napokon su rešili da prodaju ovu smrdljivu kuću i kupe drugu. Prošao je mesec, ali nisu uspeli da pronađu kupca. Morali su prilično da se zaduže u banci da bi kupili novu kuću, jer nisu prodali staru.

Bivša žena ga je pozvala posle mesec dana, čisto da vidi kako je.

Ispričao joj o svom problemu sa prodajom kuće, ne ulazeći naročito u detalje. Ona mu je rekla da joj nedostaje ta kuća, i da bi volela da je otkupi. Muškarac se brže-bolje složio sa cenom, koja je bila najminimalnija moguća.

Nedelju dana kasnije, zadovoljan, stajao je i smešio se, posmatrajući kako radnici tovare njegove stvari, da ih presele u novu kuću… Sve, uključujući i garnišne za zavese…

(Telegraf.rs /uspesnazena.com)

Check Also

SVE SE MENjA OD 22. OKTOBRA! NAREDNIH DANA U SRBIJI ĆE BITI PRAVA JESEN- A ONDA POTPUNI PREOKRET!

Danas će u Srbiji biti promenljivo oblačno i malo hladnije, mestimično sa kratkotrajnom kišom, ponegde …