Home / ZANIMLJIVOSTI / KAKO VRATITI STARU LJUBAV: BIKU MORATE DATI DO ZNANJA DA JE BIO UPRAVU, PREMA JARCU BUDITE ISKRENI I OTVORENI..

KAKO VRATITI STARU LJUBAV: BIKU MORATE DATI DO ZNANJA DA JE BIO UPRAVU, PREMA JARCU BUDITE ISKRENI I OTVORENI..

Je l ‘ ga još voliš ?
-Da .
Jesi ikad prestala ?-Ne . Bilo je dana kad mi je falio manje , kad se nisam mogla sjetit njegovog osmeha , mirisa , pogleda , ali nikad nije prošao dan a da na tren nisam pomislila na njega .
zenaNakon prekida ponovno uspostaviti odnos vrlo je teško , ali horoskopski vodič nam može olakšati otvoriti vrata i omekšati partnera . Sledite sledeće savete i vrlo brzo ćete biti ponovno u zagrljaju .

Ovan

S Ovnovima ne pomaže suptilnost . Ne hodajte uokolo čekajući da on nešto primeti . I ni slučajno nemojte čekati « pravi trenutak » za pomirenje , zbog toga što ovnovi vrlo brzo uskaču u nove veze . Jednostavno recite da se kajete , želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti . Nakon toga se držite reči , zbog toga što ovnovi ne tolerišu prekršena obećanja . Ako baš želite učiniti nešto dodatno za svoga partnera javno se izvinite , na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srećom .

Bik

Najtvrdoglaviji karakter . Ako ste se oko nečega posvađali , prvo morate da mu jasno dati do znanja da je on bio u pravu . Recite kako je on od samog početka imao potpuno pravo vezano uz tu temu . Sve dok to ne napravite od pomirbe ništa . Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvatate kako je pametniji i kako ćete i u buduće njega slušati . Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju .

Blizanci

Pošaljite šaljivu ispriku . Nijedan neće oduševiti blizanca kao dobro sročen humor . Ako ste napravili ozbiljnu grešku , moraćete se malo više potruditi i biti dosjetljiviji . Ne pokušavajte da ga zvati jer on nije tip koji će pokraj telefona čekati da zazvoni , ali ako želite izglačati stvari ne smete prekinuti komunikaciju . Pokažite otvorenost i spremnost na ponovna druženja . Ne plačite i ne histerizirajte .

rak

Da biste se pomirili s rakom trebat će vam mnogo strpljenja , ukusa i takta . Ne naglašavajte svoju grešku , i ni slučajno se ne šalite na taj račun . Recite mu kako jednostavno ne možete živjeti bez njegove ljubavi . Ako to ne upali pripremite večeru i učinite sve kako biste izbegli bilo kakav oblik neslaganja . Neka oseti vašu ljubav , odvojite što više vremena , pažljivo slušajte šta vam priča , slažite se s njegovim tezama . Kako rakovi sporo pale , možda ćete ovo morati ponoviti i par puta .

Lav

Komplimentiranje i laskanje će vas odvesti gde god želite . Izvinite se zbog svog « greha » i naglasite kako ne zaslužujete njegovu ljubav . Obasipajte ga poklonima , a posebno čokoladom i cvećem . Učinite sve kako biste pokazali kako ste vredni njegove ljubavi , obucite se najbolje što možete . Lavovi su površni . Potrebno je samo da on uoči da se trudite i da ga želite najviše na svetu i on će prići vama .

Devica

Za početak se upristojite . Devica ne podnosi psovke ili prostačenja . Naglasite svoju prefinjenost . Na dogovoreni sastanak dođite na vreme , uredite se , a ako ide do vas doma obavezno počistite stan . Svoju grešku u djevičinim očima ćete očistiti ako očistite sve oko sebe . Kupite lep poklon , ni slučajno romantičan ili humorističan , najbolji izbor bila bi dobra knjiga . Ali nemojte ni « gnjaviti » , djevice vole logična objašnjenja više od emotivnih apela .

Vaga

Pokažite što više zanimanja za vagine aktivnosti . Izbrusite svoje konverzacijske veštine . Naravno ne zaboravite svako malo udijeliti kompliment . Sve osobe rođene u znaku vage trebaju stalno odobravanje i za sebe i za svoje postupke . Ponudite formalnu ispriku . Ni previše ni premalo . Vaga mora znati da ste ozbiljni i da mislite to što govorite . Dodajte malo romantike i uspeh neće izostati .

Škorpija

Slobodno upotrebite neke dramatične gestove kako biste pokazali svoju odanost . Što se tiče škorpiona govor je prejeftin , pa reči neće puno pomoći . Važno je delovati kako biste zadovoljili škorpiona . Jedino pozitivne akcije mogu vam vratiti milost . Možda to znači da ćete se morati rešiti neke stare navike , ili potražiti pomoć ako se radi o ozbiljnijem problemu , ali jednostavno morate potpuno završiti s tim što je prouzrokovalo prekid . Pritužbe i prigovore ovog znaka uvek uzmite ozbiljno .

strelac

Ponudite toplu i prihvatljivu mirovnu ponudu . Strelci vole kućne ljubimce i budete li dovoljno umiljati neće vam moći odoleti . Najbolje bi bilo za početak s njim prihvatiti prijateljstvo i ne žuriti . Strelci više važnosti pridaju društvenom životu nego ljubavi , te biste se trebali uklopiti u njegovo društvo . Što pre ponovo postanete član ekipe , pre ćete se pomiriti .

Jarac

Budite iskreni i otvoreni . Jarac može izdaleka nanjušiti laž . Ako ste vi zeznuli priznajte i recite da ćete biti bolji , da se više neće ponoviti . Ali morate to i misliti . Prazna obećanja neće vas daleko dovesti . Jarci dosta cene materijalnu sigurnost pa će pomoći ako za pomirbeni dar otvorite zajednički račun ili kupite nešto što će pokazati kako verujete u zajedničku budućnost . Nikad ne zezajte jarca , to je znak koji ne voli igranje .

Vodolija

Pozovite vodenjaka na razgovor uz kavicu . Neće moći da odoli razmeni mišljenja . Oduprite se i ne podstičite bliskost . Ne skrivajte od njega ništa ili će vaš odnos nastaviti stagnirati . Budite potpuno iskreni . Ako želite da ostane s vama sve mora biti potpuno otvoreno . Pokušajte napraviti nešto uzbudljivo , predložite zajedničke aktivnosti .

ribe

Sve karte stavite na saosećajnost . Ribe ne mogu nikoga gledati kako pati . Budite manje posesivni i zahtevni . Iako je romantična riba ne može podneti zatvor . Prihvatite činjenicu da je ekstremno osetljiva i da se treba uvek prema njoj ponašati s posebnom pažnjom . Budite što nežniji i ljubazniji . Neka vam pređe u naviku stalno iskazivanje ljubavi , ne samo u nekim posebnim prilikama .

Check Also

NAROD PO SRBIJI- OVO ČEKA SVE NAS! VODA U JEZERU CRVENA, ČUJU SE IZ NjE ZVUCI, BUNARI PRESUŠUJU! (VIDEO)

Meštani Gornjih Nedeljica, nedeleko od području na kom australijski Rio Tinto planira izgradnju rudnika litijuma …