Home / ZANIMLJIVOSTI / KOLIKO STE ISTRAJNI U LJUBAVI: OVAN ODLAZI ČIM NESTANE STRAST, VAGINE DUGE VEZE UTEMELJENE SU NA PRIJATELJSTVU..

KOLIKO STE ISTRAJNI U LJUBAVI: OVAN ODLAZI ČIM NESTANE STRAST, VAGINE DUGE VEZE UTEMELJENE SU NA PRIJATELJSTVU..

dvojeLjubav je kad ljuto gledaš muža i misliš : “ Mogla bih da ga udavim ! “ , A pri tome ga pokrivaš uveče da ne ozebe … magarac …
Kom znaku je neophodna magija strasti i novi izazovi , a ko uživa u dugim i stabilnim vezama , možda i za ceo život . Evo koliko je koji znak privržen i predan u ljubavi .
 Izaberite karakter :

Ovan

Odlazi čim nestane strasti

Pripadnici ovog znaka zaljubljuju se brzo i celim srcem . Veza s njima je dinamična i strastvena , a njihova osećanja duboka . U ljubavi su često nepromišljeni , svađe s njima su česte pa začarani krug svađanja i mirenja može da se protegne poprilično dugo . Ili dok ne nestane strasti . Čim se to desi , izlaze iz odnosa

Bik

Ne voli da ostavlja

Za pripadnike ovog znaka slobodno može da se kaže da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakog, a onoga koga puste blizu nameravaju da čuvaju do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks.

Blizanci

Ne ostavlja , ali daje drugome razloge za to

U svojoj suštini su vrlo odani i ne vole da ostavljaju , a svog partnera mogu da testiraju do krajnjih granica ljubomore . Ponekad će ih mučiti flertovanjem sa drugima , a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi . Način na koji mogu da se skrase je da im nađete zanimaciju .

rak

Najsrećniji ako se veže sa jednim partnerom za ceo život

Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost , nesigurnost i neizvesnost u ljubavi . Skloni su dugim vezama , a neretko se skrase i sa prvom pravom ljubavi . Ipak , oni mogu da budu poprilično zahtevni , ljubomorni i nesigurni , zbog čega mogu i da odgurnu partnera od sebe . U braku su verni .

Lav

Veze obično traju od jedne do dve godine

Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah . Ipak , nakon što su sigurni da su osvojili objekat svoje požude , u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno , gotovo sanjarski . U prirodi im je da im sve brzo dosadi , pa njihove veze traju obično od godinu do dve .

Devica

Ceni bezbednost u dugim vezama

U ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja . Sposobni su da budu odani i verni , a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu karakter koji je fokusiran na seks . Skrasiće se kad dobiju emotivnu i materijalnu sigurnost i poštovanje .

Vaga

Duge veze zasnovane su na prijateljstvu

Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage , a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu . Skrasiće se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u seksu , ali i ako ih podržava u njihovoj društvenosti .

Škorpija

Jedan od najodanijih znakova

Uprkos tome što pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija , oni su jedan od najodanijih znakova . Budući da su vrlo harizmatični i privlačni , njihovi partneri suočavaće se sa puno izazova . I ljubomore . Zbog nje završiće se mnoge Škorpijin veze , a ona će se skrasi sa partnerom sigurnim u sebe i u kog može da ima potpuno poverenje .

Strelac

Dugo razmišlja pre nego što se “ veže “

Neodlučni su po emotivnim pitanjima , pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne izbore . Teško se vežu i u ljubavnim željama su nestalni , a skrasiće se sa partnerom koji im je pre svega prijatelj i pruža im željenu slobodu . Skloni su prevarama , ali znaju dobro i da ih kriju .

Jarac

Očekuje apsolutnu vernost

Pripadnici ovog znaka vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga , ali ako to učine , znači da misle kako bi to moglo da potraje za ceo život . Od svog partnera očekuju potpunu vernost , a prevaru će doživeti kao izdaju i odmah će vas otpisati . Dobar seks i deca su lepak koji Jarca drži u vezi .

Vodolija

Potreban je stalan izazov

Teško ostaju sa ljudima koji im nisu dovoljno interesantni ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov . Različitost je za njih omiljeni začin života . Ipak , mogu da se predaju i zaljube , ali to puca ako bi morali previše da se prilagođavaju . Skrasiće se sa partnerom sa kojima im nikada nije dosadno .

Ribe

Najvernije među horoskopskim znacima

Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje vernosti i život bi najradije proveli sa jednim partnerom. U ljubavi su uporni, romantični, a iz odnosa će otići kad nakupljene frustracije ne mogu da drže u sebi.

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …