Home / ZANIMLJIVOSTI / KUPIO VILU PABLA ESKOBARA, a onda u njoj pronašao ovaj ogroman SEF (FOTO-VIDEO)

KUPIO VILU PABLA ESKOBARA, a onda u njoj pronašao ovaj ogroman SEF (FOTO-VIDEO)

sefFoto: Tanjug/AP, Wikipedia/Luka.djalovic

Vlasnik vile je izjavio da je ovo za njega „kao da je pronašao sveti gral“

Kristijan de Berdouar i njegova supruga Dženifer Valopi su novi vlasnici nekadašnje vile Pabla Eskobara na Floridi, pa su odlučili da angažuju profesionalne tragače za blagom. Radnici koji su rušili ovu vilu pronašli su sef težak 600 kilograma, koji još uvek nije otvoren.

5003Foto: Tanjug/AP

Inače, Eskobar je bio poznat po tome što je na svojim imanjima često skrivao ogromne količine novca. Razlog za to je njegova česta nemogućnost da “opere” sav novac koji je zarađivao, jer ga je bilo u velikim količinama da bi se mogao opravdati legalnim poslovima. U svojim kućama u Kolumbiji je osim novca, krio i velike količine dragog kamenja.

“Forbes” je devedesetih godina pokojnog kolumbijskog narko-bosa procenio na 30 milijardi dolara, a on sam je ponudio kolumbijskim vlastima da će otplatiti dugove države ako ga puste na miru.

5003Foto: Tanjug/AP

Radnici su metalni veliki objekat pronašli u jednom od temelja kuće, a oduševljeni vlasnik vile je izjavio da je ovo za njega “kao da je pronašao sveti gral”.

Sef će uskoro otvoriti na lokaciji daleko od očiju javnosti, kada će konačno saznati da li se investicija isplatila. Inače, pronađen je još jedan sef na početku demoliranja kuće, ali je taj “nestao” pre nego što su novi vlasnici stigli da ga otvore.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs/rt.com)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …