Home / ZANIMLJIVOSTI / Mislite da su Bikovi ljubomorni? Čekajte da upoznate Blizanca, Lava…

Mislite da su Bikovi ljubomorni? Čekajte da upoznate Blizanca, Lava…

Ne činiš me ljubomornom , nego činiš da se zapitam zašto sam te ikad poželela .

500

Ovan

Ovnu je poverenje ne samo u ljubavi nego u bilo kakvom međuljudskom odnosu veoma važan . Poverenje mu je uvek na prvom mestu . Ovnovi preziru laž i licemerje te upravo zbog toga mogu postati vrlo ljubomorni . Nepoverenje i osećaj nesigurnosti dodatno će pojačati ova osećanja pa je za Ovnove bitno da se suoče sa partnerom i otvoreno mu kažu šta im smeta nego da beže od problema .

Bik

Ovan zemljani znak žudi za porodičnom idilom , srećom i mirom u vezi i uopšte zdravim i harmoničnim odnosima . Upravo zbog toga , ako osete i najmanju sumnju u partnerovu vernost , u njima se budi pre istražiteljski duh nego ljubomora u klasičnom smislu . Svim sredstvima će pokušati da saznaju o čemu se tačno radi , pa zbog toga mogu da naprave prilično neprijatne ljubomorne scene , ali jedino ako za to imaju dobar razlog .

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku po prirodi nisu ljubomorne , ali ponekad same sebi stvore osećaj ljubomore za koji najčešće nemaju opravdan razlog . Radoznali i željni akcije puste mašti na volju i onda se stvari otrgnu kontroli pa počnu da traže dokaze o prevari , što ih izjeda i ponekad čini nesrećnim .

Rak

Ovaj znak vrlo retko pokazuje ljubomoru zbog partnerovog ponašanja , i to samo zato što je potpuno zaslepljen ljubavlju kada je u vezi . Toliko su predani osobi koju vole da ne mogu ni zamisliti da ih partner može prevariti . Međutim , ako pronađu razlog za ljubomoru , to će ih snažno potresti . Vrlo teško opraštaju , i ako su povređeni , ostaju dugo nezadovoljni .

Lav

Pripadnicima ovog znaka ljubomora nimalo nije strana . Lako nađu razlog za ljubomoru , i to obično ili zbog svog ponosa ili pak straha da nisu dovoljno voljeni i poštovani . Kada Lav pokaže znake ljubomore , to nije zato što ga je partner ostavio i okrenuo se nekome novom , već zbog nemoći i besa koji oseća zbog novonastale situacije . Od partnera očekuju mnogo i zbog toga su često ljubomorni .

Devica

Rođeni u znaku Device često vole da izazovu ljubomoru , ali ne kod sebe , nego kod svog partnera . Device vole da dominiraju u vezi i vole da imaju potpunu kontrolu , kako nad partnerom , tako i nad svojim osećanjima . Upravo zbog toga osoba koju Devica voli postaje ljubomorna , a to često dovodi do drame i svađa u vezi .

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage kada su u vezi potpuno se posvete partneru i prosto ga obožavaju pa nemaju ni vremena ni potrebe za ljubomorom . Međutim , ako osete da je njihova dobrota iskorišćena , a tolerancija zloupotrebljena , Vage postaju nepredvidive pa čak i opasne . Njihova ljubomora se može pretvoriti u nešto vrlo snažno i zato je najbolje da izbegavaju konflikte .

Škorpija

Škorpije su vrlo ljubomorni horoskopski znak . Osobe rođene u ovom znaku su najčešće ljubomorne na sve i svakoga ko se približi njihovom partneru , bez obzira na to da li je to opravdano ili ne . Vrlo su osećajne osobe , zbog čega je njihove naglašene emocije , između ostalih i ljubomoru , vrlo teško obuzdati i iskontrolisati .

Strelac

Ovaj znak poprilično zrači ljubomorom , ali to nikada neće priznati jer bi time ugrozio svoj ponos . Takođe , osobe rođene u znaku Strelca , ukoliko dožive prevaru ili ih partner izneveri , to mu nikada neće oprostiti . Zato , ako ste u vezi sa Strelcem , na prve znakove ljubomore bi trebalo odmah reagovati i raščistiti nedoumice kako se situacija ne bi pretvorila u nerešivi problem .

Jarac

Pripadnici ovog znaka nikada neće zaboraviti niti oprostiti loše iskustvo s partnerom . Iako zvuči neobično , oni nisu ljubomoran tip te se nikada neće upustiti u istraživačke avanture zbog svojih sumnji . Međutim , ako saznaju da su prevareni , partneru će zauvek reći zbogom bez ikakve šanse da se predomisle .

Vodolija

Ovaj vazdušni znak najčešće ne pokazuje ljubomoru u vezi , a ako se takva osećanja pojave , svim će silama pokušati da je sakriju . Upravo zbog toga mogu postati zajedljivi , što je podjednako problem kao i ljubomora . Ako osete da im partner mulja i nađu opravdanje i dokaz za svoju ljubomoru , neće tražiti razlog i uzrok , već će se samo skloniti i završiti ljubavnu priču .

Ribe

Ljubomora je pripadnicima ovog znaka konstantan osećaj . Ribe u vezi od svog partnera traže mnogo , a ponekad i previše ljubavi i pažnje . Upravo zbog toga , ako se nađu u situaciji da je njihova ljubomora opravdana , Ribe će se jednostavno povući jer vrlo teško opraštaju , čak i manje greške .

Check Also

IZVRŠITELjI UZ POMOĆ POLICIJE ISELjAVAJU PORODICU KOJA JE PLATILA DUG! (VIDEO)

Izvršitelji i policija ušli su jutros u stan porodice Kocić, koja živi u ulici Maksima …