Home / ZANIMLJIVOSTI / MISLITE DA SU BIKOVI LJUBOMORNI? ČEKAJTE DA UPOZNATE BLIZANCA, LAVA…

MISLITE DA SU BIKOVI LJUBOMORNI? ČEKAJTE DA UPOZNATE BLIZANCA, LAVA…

Ne činiš me ljubomornom, nego činiš da se zapitam zašto sam te ikad poželela.
devojka
Kako se ko nosi sa ljubomorom i kontroliše svoja osećanja, a kome ona zadaje velike probleme može da nam otkrije horoskop.

Odaberite znak:

Ovan

Ovnu je poverenje ne samo u ljubavi nego u bilo kakvom međuljudskom odnosu veoma važan. Poverenje mu je uvek na prvom mestu. Ovnovi preziru laž i licemerje te upravo zbog toga mogu postati vrlo ljubomorni. Nepoverenje i osećaj nesigurnosti dodatno će pojačati ova osećanja pa je za Ovnove bitno da se suoče sa partnerom i otvoreno mu kažu šta im smeta nego da beže od problema.

Bik

Ovaj zemljani znak žudi za porodičnom idilom, srećom i mirom u vezi i uopšte zdravim i harmoničnim odnosima. Upravo zbog toga, ako osete i najmanju sumnju u partnerovu vernost, u njima se budi pre istražiteljski duh nego ljubomora u klasičnom smislu. Svim sredstvima će pokušati da saznaju o čemu se tačno radi, pa zbog toga mogu da naprave prilično neprijatne ljubomorne scene, ali jedino ako za to imaju dobar razlog.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku po prirodi nisu ljubomorne, ali ponekad same sebi stvore osećaj ljubomore za koji najčešće nemaju opravdan razlog. Znatiželjni i željni akcije puste mašti na volju i onda se stvari otrgnu kontroli pa počnu da traže dokaze o prevari, što ih izjeda i ponekad čini nesrećnim.

Rak

Ovaj znak vrlo retko iskazuje ljubomoru zbog partnerovog ponašanja, i to samo zato što je potpuno zaslepljen ljubavlju kada je u vezi. Toliko su predani osobi koju vole da ne mogu ni zamisliti da ih partner može prevariti. Međutim, ako pronađu razlog za ljubomoru, to će ih snažno potresti. Vrlo teško opraštaju, i ako su povređeni, ostaju dugo nezadovoljni.

Lav

Pripadnicima ovog znaka ljubomora nimalo nije strana. Lako nađu razlog za ljubomoru, i to obično ili zbog svog ponosa ili pak straha da nisu dovoljno voljeni i poštovani. Kada Lav pokaže znake ljubomore, to nije zato što ga je partner ostavio i okrenuo se nekome novom, već zbog nemoći i besa koji oseća zbog novonastale situacije. Od partnera očekuju mnogo i zbog toga su često ljubomorni.

Devica

Rođeni u znaku Device često vole da izazovu ljubomoru, ali ne kod sebe, nego kod svog partnera. Device vole da dominiraju u vezi i vole da imaju potpunu kontrolu, kako nad partnerom, tako i nad svojim osećanjima. Upravo zbog toga osoba koju Devica voli postaje ljubomorna, a to često dovodi do drame i svađa u vezi.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage kada su u vezi potpuno se posvete partneru i prosto ga obožavaju pa nemaju ni vremena ni potrebe za ljubomorom. Međutim, ako osete da je njihova dobrota iskorišćena, a tolerancija zloupotrebljena, Vage postaju nepredvidive pa čak i opasne. Njihova ljubomora se može pretvoriti u nešto vrlo snažno i zato je najbolje da izbegavaju konflikte.

Škorpija

Škorpije su vrlo ljubomorni horoskopski znak. Osobe rođene u ovom znaku su najčešće ljubomorne na sve i svakoga ko se približi njihovom partneru, bez obzira na to da li je to opravdano ili ne. Vrlo su osećajne osobe, zbog čega je njihove naglašene emocije, između ostalih i ljubomoru, vrlo teško obuzdati i iskontrolisati.

Strelac

Ovaj znak poprilično zrači ljubomorom, ali to nikada neće priznati jer bi time ugrozio svoj ponos. Takođe, osobe rođene u znaku Strelca, ukoliko dožive prevaru ili ih partner izneveri, to mu nikada neće oprostiti. Zato, ako ste u vezi sa Strelcem, na prve znakove ljubomore bi trebalo odmah reagovati i raščistiti nedoumice kako se situacija ne bi pretvorila u nerešivi problem.

Jarac

Pripadnici ovog znaka nikada neće zaboraviti niti oprostiti loše iskustvo s partnerom. Iako zvuči neobično, oni nisu ljubomoran tip te se nikada neće upustiti u istraživačke avanture zbog svojih sumnji. Međutim, ako saznaju da su prevareni, partneru će zauvek reći zbogom bez ikakve šanse da se predomisle.

Vodolija

Ovaj vazdušni znak najčešće ne pokazuje ljubomoru u vezi, a ako se takva osećanja pojave, svim će silama pokušati da je sakriju. Upravo zbog toga mogu postati zajedljivi, što je podjednako problem kao i ljubomora. Ako osete da im partner mulja i nađu opravdanje i dokaz za svoju ljubomoru, neće tražiti razlog i uzrok, već će se samo skloniti i završiti ljubavnu priču.

Ribe

Ljubomora je pripadnicima ovog znaka konstantan osećaj. Ribe u vezi od svog partnera traže mnogo, a ponekad i previše ljubavi i pažnje. Upravo zbog toga, ako se nađu u situaciji da je njihova ljubomora opravdana, Ribe će se jednostavno povući jer vrlo teško opraštaju, čak i manje greške.

(zena.blic.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …