Home / ZANIMLJIVOSTI / MISTERIJA LAPTOPA IZ ANTIČKE GRČKE?! OVO JE SKULPTURA KOJA TO I DOKAZUJE, A NA VIDEO SNIMKU SE VIDE I 2 USB ULAZA.. (VIDEO)

MISTERIJA LAPTOPA IZ ANTIČKE GRČKE?! OVO JE SKULPTURA KOJA TO I DOKAZUJE, A NA VIDEO SNIMKU SE VIDE I 2 USB ULAZA.. (VIDEO)

spomenik-laptopFoto: Wikipedia/Wolfgang Sauber

Teoretičari zavere smatraju da grčka skulptura nastala pre oko sto godina pre nove ere, na kojoj dete drži predmet pokazujući ga drugoj ženi, u stvari, laptop i da je to dokaz putovanja kroz vreme

Teoretičari zavere uvereni su da putovanje kroz vreme postoji, a za to su dokaz našlio u J. Paul Getty muzeju u Malibuu u kojem se nalazi grčka skulptura deteta koje drži predmet pokazujući ga drugoj ženi, za koji oni veruju da je – otvoreni laptop.

I zaista, na prvi pogled tako izgleda, a to je otvorilo mnoga druga pitanja poput onih što ga napaja i otkud im takva naprava? Je li ga napravio antički Steve Jobs ili izvanvremenski Bill Gates? A možda je laptop bio poklon od vanzemaljaca?

Teoretičari, naime, tvrde, da je u pitanju laptop i to s dva USB ulaza.

– Kada gledam skulpturu ne mogu a da ne pomislim na proročicu iz Delfa koja je svećenicima omogućavala komunikaciju s bogovima, vanzemaljcima i vremenskim putnicima, od kojih su dobijali bitne informacije i visokotehnološke uređaje – kažu teoretičari.

Međutim, stvarnost je malo drugačija. Naime, stručnjaci tvrde da skulptura za koju se veruje da je nastala oko sto godine pre nove ere prikazuje plitku kutiju ili voštanu ploču. Skulptura je, navodno, deo pogrebne umetnosti Grka, a voštana ploča služila je za ispisivanje poruka.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs /Dnevni avaz)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …