Home / ZANIMLJIVOSTI / N-BOMBA, nova droga koja kosi sve pred sobom: Tinejdžer je platio 3 evra, skočio go u reku i udavio se!

N-BOMBA, nova droga koja kosi sve pred sobom: Tinejdžer je platio 3 evra, skočio go u reku i udavio se!

500

Nejtan Vud (16) postao je dezorijentisan nakon što je uzeo psihoaktivnu drogu N-Bomb, alternativu drogi LSD. Skinuo se go, skočio u reku i udavio se nedaleko od mesta Devon u jugozapadnoj Engleskoj.

Mandi Reter (47), njegova majka, rekla je da je njeno najmlađe dete bilo “puno života, sa velikim karakterom, šaljivdžija i voljeni sin”. Policija je zaključila da je Nejtanova smrt povezana sa drogom.

– Da nije uzeo drogu taj dan, bio bi živ – rekao je islednik Jan Erov, a preneo BBC.

Njegova majka je rekla da je znala da je njen sin pušio kanabis, ali da “nije bila svesna da eksperimentiše sa drugim supstancama”.

Nejtanov prijatelj (16) kazao je da su njih dvojica platili pet funti za malu belu drogu koju je njegov preminuli drug prepolovio na pola. Nejtan je onda otišao do reke da vidi prijatelje. Jedna od njegovih drugarica rekla je tada da “ne liči na sebe”.

– Nejtan se tripuje, zabrinuta sam za njega – ispričala je ona.

Nakon toga se skinuo go, njegova drugarica čula je samo pljusak vode, ali se nije zabrinula iako je znala da nije dobar plivač.

Ipak, nisu uspeli da ga pronađu iako su ga tražili satima. Sledećeg jutra policija je pronašla Nejtanovo telo.

(Telegraf.rs)

Check Also

NA AMERIČKOM NEBU PRIMEĆEN ČUDAN, UŽARENI OBJEKAT KOJI „IZLEĆE IZ MUNJE“ (ŠOK VIDEO)

Na američkom nebu primećen je neobičan, užareni objekat koji „izleće iz munje“. Video je objavljen …