Home / ZANIMLJIVOSTI / NAĐITE VAŠU SRODNU DUŠU: OVAN DA NAĐE VODOLIJU, A BLIZANCI SVOJU VAGU..

NAĐITE VAŠU SRODNU DUŠU: OVAN DA NAĐE VODOLIJU, A BLIZANCI SVOJU VAGU..

Ne moraš da budeš heroj . Samo budi muškarac sa dušom i srcem lava .
dvojeDa li ćete pronaći srodnu dušu najčešće zavisi o vama ; što se više ljudi srećete i upoznajete , veće su mogućnosti da ćete se upoznati sa “ onom pravom “ osobom . Horoskop vam može pomoći da povećate svoje šanse i na brzinu procenite da li je možda baš ta osoba vaša srodna duša .
Izaberite karakter :

Ovan

Vodolijin ćud i nepredvidljivost će sve vreme odžavati vašu zainteresovanost , a to znači da se u vezi nikad nećete dosđivati . Slobodan duh Vodolije vam u potpunosti prija , a možete je naći u kafićima među društvom i na nekim humanitarnim akcijama .

Bik

Biku najviše odgovara Djevica. Djevice su koncentrisane na zdravlje i fizičku kondiciju, pa ih najlakše možete pronaći u teretani ili parku, a pošto su obično stidljive, vi ste ta ili taj koji će morati da napravite prvi korak.

Blizanci

Vi se najbolje slažete sa Vagom. Vage su u potrazi za intelektualnom stimulacijom obično možete pronaći u knjižarama, u političkim diskusijama i na mjestima gde je edukacija u centru. Vole i društvo, pa ćete na njih lako naletjeti i na nekoj žurci.

rak

Rak će sa Ribama ćete naći harmoniju koja mu je potrebna . I Rak i Ribe su vodeni znaci i svet posmatraju iz emotivne perspektive . Ribe ćete naći u knjižari , kraj morske obale ili nekom romantičnom mestu . Snažne emocije između vas dvoje će se pojaviti u trenutku kad se oboje opustite i pokažete svoju maštu .

Lav

Strelac je znak koji vam najviše odgovara . Da biste pronašli svog Strelca , idite na krastarenje ili jednostavno češće putujte . Oboje volite da izlazite i upoznajete nove ljude tako da su velike šanse da ćete se lako sresti . Samo nastavite da radite to što već radite , a putevi će vam se jednom sigurno ukrstiti

Devica

Devicama najbolje odgovaraju Bikovi . Obe su senzualne duše i poznate su po svom dobrom ukusu , pa ćete se najpre pronaći na boljim mestima na kojima se prodaje ili služi ukusna hrana ili tamo gde se piju fina pića .

Vaga

Sledeći put kada budete išli u galeriju na izložbu , obratite pažnju na najpričljiviju osobu . To je možda vaša srodna duša – Blizanci . Priđite i prokomentarišite događaj na originalan način i to je odlična prilika da započnete razgovor .

Škorpija

Škorpija će svog Jarca pronaći na nekom predavanju o napredovanju na poslu . Osoba koja najpažljivije prati predavanje , može biti vaš Jarac i vaša srodna duša . Priđite mu , ali prođite ispred njega i iskoristite svoj zavodnički pogled dok mu se budete izvinjavali . Ako od tada počne sa manje pažnje da prati predavanje , znaćete da imate njegovu pažnju i dalje ćete znati šta da radite .

strelac

Lav je vaša srodna duša . On voli da uveseljava druge , pa zato na sledećoj žurci na koju odete , obratite pažnju na osobu koja je u centru pažnje . Lavovi vole i decu i često su u njihovom društvu , pa obratite pažnju i na takve osobe .

Jarac

Za vas su idealne Škorpije . Mesta na kome se raspravlja o psihologiji ili misterijama su idelana mesta da pronađete neku od njih . Ako vidite da se održava neki seminar na ove teme , idite tamo i sigurno ćete sresti svoju Škorpiju .

Vodolija

Svog Ovna ćete naći u teretani ili na nekom sportskom terenu. Vodolije i same vole sport, pa vam ne bi trebalo predstavljati poteškoću da se malo više aktivirate na tom polju i da pri tome pronađete i svoju srodnu dušu.

Ribe

Vaš idealan partner je Rak, a Rak voli da bude u svom domu ili blizu njega. Pronaći ćete ga u prodavnicama stvari za kuću ili na kućnim žurkama, na kojima se osjeća najugodnije i najprijatnije.

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …